Yrkesutbildning till Int lic Yogaalliance yogalärare RYT-200
Start 25-26 september 2021. Certifiering 9-10 april 2022
På Studio Canalis i Höllviken

Vi är stolta över att kunna presenterar ett nytt utarbetat innehåll där vi integrerar de nyaste forskningsresultaten om yoga och mindfulness. Hösten 2021 kommer vi att fira starten av vår tionde yogalärarutbildning i Skåne och du är varmt välkommen med din intresseanmälan. Här nedanför är hela schemat.


Helg #1: 25-26 september: Asanas, yogaställningar och sekvenser


Helg #2: 16-17 oktober: Pranayama, andning och andningstekniker


Helg #3: 6-7 november: Anatomi, bindväv, muskler, leder, ryggrad, nervsystem


Helg #4: 27-28 november: Meditation, mantra & mindfulness


Helg #5: 22-23 januari: Yogans historia och periodindelningar fram till modern yoga


Helg #6: 12-13 februari: Yogisk filosofi, begrepp och teorier


Helg #7: 11-13 mars: 3-dagars retreat! Yogisk psykologi och forskning


Helg # 8: 9-10 april: Avslutning och diplomering int lic yogalärare


 • Yrkesutbildningen är ett helhetskoncept där du fördjupar din egen yogapraktik och lär dig mindfulnesstekniker samtidigt som du lär dig att undervisa olika typer av yogaklasser. Vi erbjuder en ”multi-style” utbildning, som ger dig en bred bas och som inspirerar dig att hitta en egen fördjupad relation till yoga. Att följa din egen övertygelse är själva kärnan i yoga. Teach The Yoga You Love!
 • Undervisningen är på lördagar och söndagar kl. 9-17. Helgen i mars börjar på fredag kl.17 och slutar på söndag kl.13. Vi spelar in och livestramar de flesta pass och föreläsningar så att du kan delta på distans om du inte kan närvara vid något tillfälle. 50 meter från Studio Canalis finns vandrarhemmet Lotsvillan där du kan bo om du kommer längre ifrån.
 • Lärare är Jona Dahlquist (huvudlärare), Lilly Kullberg (andning och avslappning), David Keil (anatomi), Ann-Jeanette Nilsson (pedagogik och elevpass), Jeanette Runol (filosofi & åttafaldiga vägen), Gabriella Billsten (yogapositioner), Christel Kinning (mindfulness och hjärnan), Maya Ginsburg (introduktion till hotyoga), Eva Neurath (medicinsk yoga), Henry Ahlefelder (Meditation as Medicine).
 • Priset är 4500kr per utbildningshelg och i priset ingår internationell diplomering, 8 helger inklusive en 3-dagars retreat, 200 timmar undervisning, allt studiematerial, te, frukt och luncher. Vi har delat upp betalningen i åtta delar varav den första delen är anmälningsavgiften. Resten av delbetalningar kommer en gång i månaden under utbildningens gång.
 • Till alla anmälda kommer vi i april att skickar ett personliga inlogg och lösen till ”min yogasida” som är vår digitala lärplattform där vi samlar allt studiematerial som filmer, forskningsartiklar, litteraturtips och hemuppgifter, så att du kan börja förbereda dig inför starten i september.

Om du har några personliga frågor tveka inte att höra av dig. Vi vill att det ska kännas 100% rätt för dig.

Med vänlig hälsning,

Jona Dahlquist och teamet av yogalärare

 1. Hej Jona!
  Detta har jag velat göra för min egen skull under väldigt lång tid. Det kanske är mitt kall i år😊
  Var anmäler man sitt intresse? Är anmälningsavgiften 4500:-, motsvarande första lektionen?
  När är senast anmäningsdatum?
  Bästa hälsningar

  1. Så kul att du är intresserad av att vara med, tipset är att fylla i en intresseanmälan, så får du kontinuerlig information.

   Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.