Tack för förtroendet, vi är jätteglada och taggade! Vi tar emot reserver och om du är nyfiken på yogayrket är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Vi är glada över det stora intresset för yogalärarutbildningen som startar den 25 september. Det kommer att bli en fantastisk resa. I april öppnar vi upp den digitala lärplattformen och skickar dig inlogg och lösen så att du kan förbereda dig i lugn och ro hemma. På den digitala lärplattformen hittar du allt studiematerial som  filmer, forskningsartiklar och studieuppgifter. Vi håller just nu på att arbeta om strukturen och det blir ännu lättare att navigera genom utbildningen både på plats och online.

Välkommen!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.