• Teach The Yoga You Love!

 • Start Malmö 23 september 2017

 • Start Skellefteå 30 september 2017

 • International yoga & meditation teacher. 1 år. 10 helger. 200 timmar.
 • Yogaställningar. Andning. Avslappning. Meditation. Mindfulness. Mantra. Anatomi. Chakrasystemet. Historia. Filosofi. Psykologi. Forskning. Livsstil. Ayurveda. Internationella yogalärare. Internationell certifiering. Giltigt i hela världen.
 • Vi erbjuder en intensiv 1-årig utbildning till yogalärare som omfattar 200 timmar lärarledd undervisning. Vår yogaskola är godkänd av Yoga Alliance vilket innebär att vi följer en internationell standard med riktlinjer för undervisningens innehåll och kvalitet.
 • Vår utbildning kvalificerar dig att bli registrerad med Yoga Alliance och därmed erhålla den internationellt erkända titeln RYT. (Registered Yoga Teacher). Du får en bred basutbildning och får undervisa den yogaform du älskar!

RYT200(1)

 • Yoga Alliance är den största ideella föreningen som registrerar yogalärare och utbildningar. Yoga Alliance inkluderar alla yogaformer. Kundaliniyoga, vinyasayoga, hathayoga, ashtangayoga, poweryoga, gravidyoga, barnyoga och så vidare – alla är varmt välkomna.
 1. Jeg vil høre hvornår den næste yogalærer uddannelse starter, hvor der er ledige pladser?
  Og samtidig hvad et uddannelsesforløb koster?

  Jeg er specielt interesseret i kundaliniyoga, som jeg har trænet hos Lone Hunæus siden hun startede med at undervise i det.

  Mvh Bente

  1. Hej Benthe, fint att du vill bli yogalärare! Nästa utbildning startar i Göteborg den 21 januari 2017 och i Malmö den 23 september 2017

 2. Hej Jona, jag är intresseras av din Yogalärarutbildning i Mö sept 2017, önskar mera info, Jag har gått KundaliniYoga 2 term hos Marianne O. Vi känner varandra väl. Tränat yoga ca 15 år hemma och utomlands. Är även intresserad av Vår Passion 29/5 på Kockums fritid. Bästa hälsningar Elise

  1. Hej Elise!

   Vad roligt att du är nyfiken på utbildningen och jag svarar gärna på exakt alla dina frågor. Vad du skulle kunna göra är att fylla in en intresseanmälan här:

   http://yogajona.se/bli-larare/ansokan-och-avgift/

   Sedan kan vi ta ett samtal och prata om dina tankar och dina önskemål. VI kan även prata direkt efter workshoppen den 29 maj i Malmö.

   Kramar

   Jona

 3. Hej Jona
  Vill gärna ha ett diplom. Finns det fler möjligheter än den 20/11 då Jag jobbar och har avslutning på egen kurs. Det lät så trevligt. Kan du vara snäll å maila mej om O när det finns nya möjligheter…
  Min mailadress är moggijohansson@live.se
  Satnam Maggan i Gislaved

  1. Ja, det blir i september 2017! Närmare bestämt den 23 september 2017!

   Varmt välkommen med din intresseanmälan!

   Jona

 4. Hej
  jag har anmält mig för yogalärarutbildningen i Göteborg i januari och undrar när det kan finnas tid för ett samtal.

  Vänliga hälsningar från västkusten

 5. Hej, hej!
  Undrar vilka datum kursen som startar i januari Göteborg kommer gå?
  Jag har barn samt sommarrörelse, vilket gör att jag måste strukturera upp min tid, så jag skulle vilja se om det skulle passa in. :-)
  Tack på förhand!

 6. Hej! Undrar om utbildningen i Skellefteå kommer att starta fler år än i år. Är mest intresserad av Kundaliniyoga är det rätt utbildning för mig då. Har läst här på nätet och tyckte att utbildningen verkade bra Med vänlig hälsning, Lena

  1. Roligt att du är nyfiken på Skellefteå, det kommer att bli en jättebra utbildningen och vi ser fram emot starten i september. Vi fokuserar på kundaliniyoga, men vi kommer även att belysa klassisk hathayoga och modernare former av vinyasa. Det bästa sättet är att du fyller i en intressanmälan, så kan vi prata och ev träffas och du får reda på alla detaljer.

   Varma hälsningar och Gott Nytt År!

 7. Hej Jona!! Jag vill väldigt gärna anmäla mig till utbildningen som startar i Skellefteå i september! Hur går jag tillväga för att anmäla mig, till dig direkt här och nu? Hör gärna av dig!! Kram Carina

 8. Hej! Såg i bloggen att antagningen till Malmö är klar. Blir bara mer o mer intresserad av utbildningen i Skellefteå. Blir jag kontaktad snart så jag får mer information.

  1. Hej Lena, vad roligt att du är mer och mer intresserad, det kommer att bli hur bra som helst.
   Just nu slipar vi på de sista detaljerna med lokal och schema och vi återkommer med all info snart.

   Varma hälsningar

   Jona

 9. Hej!
  Jag är intresserad av utbildningen i Malmö,
  men skulle vilja ha lite mer information.

  Är utbildningen i kundaliniyoga?
  Hur mycket erfarenhet är att rekommendera?
  Finns det platser kvar i Malmö?

  1. Hej Jesper, roligt att du är nyfiken på utbildningen, här kommer svar:

   1) Du får prova på kundaliniyoga, vinyasayoga, yinyoga och mer klassisk hathayoga. Tanken är att du ska utveckla den stil som passar dig.
   2) Genuint intresse är viktigare än erfarenhet. Vi startar med grunderna och bygger vidare därifrån. Unikt är att vi ger dig individuell coaching under utbildningens gång.
   3) Javisst, platser finns i Malmö, jag rekommenderar dig att lämna in en intresseanmälan så får du inlogg till vår portal med all info, schema osv.

 10. Hej! Har skrivit till dig på mail igen och undrat om det fortfarande finns platser kvar i Skellefteå 30 sep? Mvh

  1. Hej Caroline, javisst, platser finns, hör gärna av dig med en intresseanmälan så berättar jag mer :-)

   Varma hälsningar

 11. Hej Jona
  Jag undrar om allt är klart inför utbildningsstarten 23 september. Har inte sett någon faktura än. Kan jag ha missat den? Något annat som jag ska tänka på/göra?

  charlotte h svanebjar

 12. Hej Jona
  Startar du yogalärarutbildningen varje höst i Malmö? Har ingen möjlighet att gå nu i höst.
  MVH Anette

  1. Hej kära Anette, vad roligt att du är nyfiken på utbildningen! Vi startar vår femte utbildning till yogalärare i Malmö nu i höst. Nästa höst startar vi en ny unik vidareutbildning för alla yogalärare, där det ges möjlighet till fördjupning och inspiration. Nästa datum för grundkurs är planerad till januari 2019.

 13. Hej Jona,

  Finns det kvar några platser på utbildningen i Skellefteå?

  Med vänlig hälsning

  Pernilla Cortez

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *