• Vad är sommaryoga? Skön energigivande yoga utomhus vid havet med utsikt över Falsterbokanalen. Yoga som passar alla nivåer.
  • Var är uteyogan? Vi samlas på bryggan vid Handikappbadet, bredvid Studio Canalis och Lotsvillan på Västra Kanalvägen 20. Om det är oväder? Vi ställer aldrig in, men om det är storm/regn går vi in till Studio Canalis.
  • Vilken dag och tid är det uteyoga? Vi yogar ute på måndagar, onsdagar och fredagar kl.9-10. Vi startar måndagen den 1 juli och sista gången är fredagen den 9/8.
  • Vad behöver man ha med sig? Ta med ett eget liggunderlag eller yogamatta och sköna bekväma kläder. Baddräkt och handduk är bra att ha om du ska basta/bada :-)
  • Hur anmäler man sig? Du köper alla 18 pass uteyoga för 1200kr inklusive bastu och bad på Canalis med swish. När du köpt sommarkortet är det bara att komma, ingen föranmälan krävs. Alla pass är drop in! Du köper sommarkortet Camp Canalis uteyoga med Qr nedanför eller skicka 1200kr till nummer 1236379416

  • Kan man komma på enstaka yogapass eller ta med en kompis? Varmt välkommen att yoga bara ibland och då är priset 180kr. Du behöver anmäla dig senast en vecka i förväg genom att swisha 180kr till nummer 1236379416. Ange namn på den som ska deltaga och e-post i meddelande så bekräftar vi din anmälan.
  • Vill du yoga ännu mer, varje dag, eller även inomhus, vill du köpa hela paketet? Vi har yoga inne på tisdagar och torsdagar kl. 19:30-20:30. Du får 30 pass yoga totalt om du kör både inne och ute! Priset är 1800kr. Även simning, löpning, cykling och swimrun ingår i detta paket. Du kan läsa mer om det stora paketet på Studio Canalis hemsida här!
  • Ladda ner hela vårt sommarschema här!

Historien om uteyogan … Man blir nostalgisk …

  • Jag hade precis varit på en stor yogafestival och var inspirerad … Det var år 2002 som jag började undervisa yoga på Formtoppen och 2004 som jag för första gången började att undervisa yoga utomhus. Det är sann kärlek sedan dess. Nu är vi här … många år senare och jag kan fortfarande inte tänka mig någon trevligare yogaform än yoga utomhus. Man får frisk luft samtidigt som man övar sin balans, styrka och smidighet. Jag har haft sommaryoga på samma gamla smultronställe sedan starten, men nu känner jag att det är dags att byta plats.Vi flyttar bara ett stenkast fågelvägen, rakt över till den västra sidan av kanalen, och jag hoppas att den som råkar gå fel ser oss och kvickt cyklar över till andra sidan :-) Ny plats för yoga ute år 2019 är på bryggan vid Handikappbadet med gott om svängrum. Och OM det mot alla odds börjar regna kan vi lätt flytta in till Studio Canalis … där är alltid varmt och torrt. Ett stort bonus är att vi har egen bastu med havsutsikt, som är på i samband med alla träningspass. Vi kan båda yoga, bada och basta tillsammans. I år börjar vi med sommarträningen måndagen den 1 juli och håller på hela vägen fram till fredagen den 9 augusti. Det är yoga ute varje måndag, onsdag och fredag kl.9:00-10:00 i 6 veckors tid. Vi har yoga inne på tisdagar och torsdagar kl. 19:30-20:30. Du får 30 pass yoga totalt om du kör både inne och ute!

Varmt välkommen

Jona

Köp Camp Canalis stora sommarkort för 1800kr

Sommar vid Falsterbokanalen startar måndagen den 1 juli och pågår till fredagen den 9 augusti. Camp Canalis är ett sommarkort med 30 pass yoga, 18 pass open water simning, 12 pass löpning, 6 pass swimrun och 6 pass cykling. 66 träningspass totalt. Priset är 1800 kr inklusive het bastu och hav efter träningen. Du får träna hur mycket du vill och alla pass är drop in. Det är bara att dyka upp när du har tid och lust. Ladda ner sommarschema här!

Priset för sommarkortet är inklusive 6% moms.