• Vi öppnar Studio Canalis vid Falsterbokanalen i Höllviken den 7 januari 2019 och erbjuder kurser i yoga, hotyoga och mindfulness. Våra 10-veckors kurser kostar 1800 kr och betalas i samarbete med Klarna. 
  • Hos oss köper du en kurs till samma dag och tid, varje vecka, som garanterar att du alltid har din plats i salen. Bra för dig eftersom du inte behöver hålla koll och boka om hela tiden. Bra för oss då vi kan arbeta långsiktigt med din utveckling och kontinuitet på passen. Om du missar din ordinarie tid pga resor, stress eller livet så är du alltid varmt välkommen att ta igen någon annan dag.
  • Varmt välkommen att boka din plats på någon av kurserna redan i dag. Du ser hela vårt kursutbud här nedanför.

Fullt! Hot vinyasa måndagar

Hot Vinyasayoga, 10-veckors kurs: Måndagar 18:15-19:30
Lärare: Daniel Ståhl. Start 7 januari – Slut 11 mars

Dynamisk Hot Vinyasayoga till musik. Rummet är hett, så var beredd på att svettas. Ta med egen yogamatta, som du lätt kan skölja av, handduk till yogamattan och en vattenflaska!

Fullbokad. Sinnesfrid i Juletid

Söndagen den 9 december kl. 12:30-15:30 har vi yoga för sinnesfrid i juletid. Du får du lära dig ett speciellt yogapass som ger energi, balans och avslappning i julhetsen. Vi fikar rawfoodtårta från Rawfoodhouse i Malmö, dricker gott te, har det allmänt mysigt och gör en längre meditation. Priset är 400 kr. Ta med egen yogamatta, filt till avslappning och en kudde att sitta på under meditation. Alla är välkomna.

Mediyoga

Mediyoga, 10-veckors kurs: Måndagar 17:45-19:00
Lärare: Jona Dahlquist. Start 7 januari – Slut 11 mars

Lugn yoga som ger frisk rygg, bra immunförsvar och god hälsa. Rörelserna är mjuka och alla är välkomna. Avslappning och mindfulness ingår.

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga, 10-veckors kurs: Tisdagar 17:45-19:00
Lärare: Ann-Jeannette Nilsson. Start 8 januari – Slut 12 mars

Fysisk yoga i kombination med andning och meditation. Kundaliniyoga lägger stort fokus på yogans mentala och meditativa aspekter. Yogaövningarna är enkla och kan utföras av alla.

Vinyasayoga

Vinyasayoga, 10-veckors kurs: Onsdagar 17:45-19:00
Lärare: Jona Dahlquist. Start 9 januari – Slut 13 mars

Dynamisk flowig yoga till skön musik. Vinyasayoga är ett flöde av ställningar som kopplas med andningen. Vi arbetar med solhälsningar i kombination med både klassiska och modernare yogaställningar.

Yinyoga

Yinyoga, 10-veckors kurs: Torsdagar 17:45-19:00
Lärare: Lilly Kullberg. Start 10 januari – Slut 14 mars

Stillsamma yogarörelser i kombination med mindfulness. Yinyoga fokuserar på djup stretch, avslappning och återhämtning. Vi anpassar övningarna så att alla kan delta utifrån sin egen nivå.

 

Fullbokad! Hot Atletisk tisdagar +38°C värme

Hot Atletisk Yoga, 10-veckorskurs: Tisdagar 18:15-19:15
Lärare: Jona Dahlquist. Start 8 januari – Slut 12 mars

Ökad flexibilitet, bättre koncentration och snabbare återhämtning. Atletyoga fokuserar på kroppens funktionalitet. Alla nivåer välkomna, man behöver inte gilla sport men vi tränar i hög värme så man ska älska att svettas :-)Ta med en handduk till yogamattan och vattenflaska.

Fullt! Hot Bikram Yoga Onsdagar + 40°C värme

90 minuter Hot Bikram Yoga, 10-veckorskurs: Onsdagar 18:15-19:45
Lärare: Maya Ginsburg. Start 9 januari – Slut 27 mars
Kursen har uppehåll vecka 8 och 9 när Maya är i Costa Rica.

Hot Bikram Yoga är en serie bestående av 26 yogaställningar och 2 andningsövningar vilka alltid utförs i samma ordningsföljd. Serien är mentalt och fysiskt utmanade och passar alla, nybörjare som van yogautövare. Klassen varar 90 minuter och utförs i 40 graders värme, så var beredd på att svettas! Ta med en handduk till yogamattan och vattenflaska. Välkommen!

Fullbokad! Hot Atletisk torsdagar +38°C värme

Hot Atletisk Yoga, 10-veckors kurs: Torsdagar 18:15-19:15
Lärare: Jona Dahlquist. Start 10 januari – Slut 14 mars

Ökad flexibilitet, bättre koncentration och snabbare återhämtning. Atletyoga fokuserar på kroppens funktionalitet. Alla nivåer välkomna, man behöver inte gilla sport men vi tränar i hög värme så man ska älska att svettas :-) Ta med en handduk till yogamattan och vattenflaska.

Fullbokad! Torsdagar 19:45. Hot Atletisk Yoga i +38°C värme

Hot Atletisk Yoga, 10-veckors kurs: Tisdagar 19:45-20:45
Lärare: Jona Dahlquist. Start 8 januari – Slut 12 mars

Ökad flexibilitet, bättre koncentration och snabbare återhämtning. Atletyoga fokuserar på kroppens funktionalitet. Alla nivåer välkomna, man behöver inte gilla sport men vi tränar i hög värme så man ska älska att svettas :-)Ta med en handduk till yogamattan och vattenflaska.

Fullbokad! Varm stretch yoga torsdagar i +32°C värme

Varm yoga stretch, 10-veckors kurs: Torsdagar 19:45-20:45
Lärare: Jona Dahlquist. Start 10 januari – Slut 14 mars

Vi ökar smidighet och flexibilitet i kroppens muskulatur, leder och bindväv. Vi har som utgångspunkt att leka kroppens skador.

Mindfulness för välmående

Mindfulness, 10-veckors kurs: Onsdagar 19:45-20:45
Lärare: Jona Dahlquist. Start 9 januari – Slut 13 mars

Medveten närvaro och mindfulness. För bättre hälsa och välbefinnande. Kurs i liten grupp där du lär dig olika mindfulnesstekniker för att hantera en stressig vardag. Vi gör mjuka sköna övningar för axlar och nacke, andningsövningar och meditation. Plus att vi dricker te och har trevligt.

Vinter retreat

Vinter retreat, 
1-dagskurs, söndag 3 februari kl. 9-17
Lärare: Jona Dahlqvist. 
Pris 1800 kr

En skön dag i hälsans tecken där vi tar hand om kroppen och sinnet. Vi utövar mjukyoga och mindfulness, äter fantastisk näringsrik mat, vandrar eller springer (för den som vill), lyssnar till inspirerande livsstilsråd, badar bastu och relaxar i våra heta pooler både ute och inne. Passar alla!

Yinyogautbildning för yogalärare

Yinyogautbildning för yogalärare, 3-dagars kurs: fre 15/3 – sön 17/3

Lärare: Jona Dahlqvist och Martina Everding
Pris 3900kr inklusive studiematerial, mat och yogaalliance diplomering

Vill du undervisa yinyoga? Vill du integrera yinyoga i din egen träning?

 

Introduktion i yogaterapi för yogalärare

Introduktion i yogaterapi för yogalärare, 1-dagskurs: Söndag 28 april kl.9-16

Lärare: Wiveca Leuchovis
Pris: 1800 kr inkluvsive lunch

Vill du lära dig mer om yoga som kompletterande behandling vid psykisk ohälsa baserad på aktuell forskning?

Vår retreat

Vår retreat, 
1-dagskurs, söndag 26 maj kl. 9-17
Lärare: Jona Dahlqvist. 
Pris 1800 kr

En skön dag i hälsans tecken där vi tar hand om kroppen och sinnet. Vi utövar mjukyoga och mindfulness, äter fantastisk näringsrik mat, vandrar eller springer (för den som vill), lyssnar till inspirerande livsstilsråd, badar bastu och relaxar i våra heta pooler både ute och inne. Passar alla!

Priset för våra kurser är inklusive 6% moms. Kursen betalas med Klarna direkt i samband med bokning. Om du missar något kurstillfälle får du gärna ta igen den missade klassen på en annan kurs. Detta erbjudande gäller i 6 månader från den dag din ordinarie kurs är avslutad.