• Hej vänner! Jag har slutat resa runt överallt i världen och driver en egen studio vid Falsterbokanalen i Höllviken. Det är så himla roligt och jag vill inte vara någon annanstans. Här skapar vi ett modernt tempel, en plats för alla som vill utvecklas genom fysisk och mental träning. Man kan yoga, hotyoga, simma, cykla och springa. Alla ska känna sig inkluderade och välkomna. Varmt välkommen att boka din plats. Du ser hela vårt kursutbud på Studio Canalis hemsida.

Yinyogautbildning för yogalärare

Yinyogautbildning för yogalärare, 3-dagars kurs: fre 15/3 – sön 17/3

Lärare: Jona Dahlqvist och Martina Everding
Pris 3900kr inklusive studiematerial, mat och yogaalliance diplomering

Vill du undervisa yinyoga? Vill du integrera yinyoga i din egen träning?

 

Introduktion i yogaterapi för yogalärare

Introduktion i yogaterapi för yogalärare, 1-dagskurs: Söndag 28 april kl.9-16

Lärare: Wiveca Leuchovis
Pris: 1800 kr inkluvsive lunch

Vill du lära dig mer om yoga som kompletterande behandling vid psykisk ohälsa baserad på aktuell forskning?

Vår retreat

Vår retreat, 
1-dagskurs, söndag 26 maj kl. 9-17
Lärare: Jona Dahlqvist. 
Pris 1800 kr

En skön dag i hälsans tecken där vi tar hand om kroppen och sinnet. Vi utövar mjukyoga och mindfulness, äter fantastisk näringsrik mat, vandrar eller springer (för den som vill), lyssnar till inspirerande livsstilsråd, badar bastu och relaxar i våra heta pooler både ute och inne. Passar alla!

Priset för våra kurser är inklusive 6% moms. Kursen betalas med Klarna direkt i samband med bokning. Om du missar något kurstillfälle får du gärna ta igen den missade klassen på en annan kurs. Detta erbjudande gäller i 6 månader från den dag din ordinarie kurs är avslutad.