• Jona Dahlqvist heter jag och min passion är att inspirera till glädje, balans och närvaro i vardagen. Jag bor vid havet i Höllviken med min man Janne och vi har tre utflugna barn, ett barnbarn och familjen har fyra hundar.
 • Jag är arkitekt och yogalärare med över 20 års erfarenhet av yoga och meditation. Jag har studerat hathayoga, kundaliniyoga, sivanandayoga, vinyasayoga, seasonal yoga, yinyoga, gravidyoga och jag har studerat yoga på universitet: Yoga som kompletterande behandling vid sjukdom på karolinska institutet.
 • Jag har gjort åtta studieresor till Indien. Jag har specialiserat mig i atletisk yoga med fokus på mental styrketräning. Jag är författare till böckerna Yoga – när som helst var som helst (2009), Kundaliniyoga Liv (2012) och Yoga, meditation, inspiration (2016).
 • Tidigare arbetade jag som arkitekt och gick min utbildning på Lunds Tekniska Högskola. Jag har fullföljt 18 Ironman varav 4 världsmästerkap på Hawaii. Jag tränar fortfarande lite triathlon på hobbynivå.
 • Jag driver YogaJona Teacher Training – en yogaskola som är internationellt certifierad att arrangera yogalärarutbildningar. Vi har arrangerat utbildningar i Skåne sedan år 2009 och 10 yogalärarutbildningar totalt.
 • Sedan hösten 2019 äger jag Studio Canalis vid Falsterbokanalen i Höllviken, som är en plats för fysisk och mental träning.
 • Om du vill komma i kontakt med mig, skriv gärna din fråga i kommentarsfältet här nedan.

 

RCYT RPYT RYT500

 1. Hej Jona,
  Jag gick senaste lärarutbildningen för Wiveca och vill anmäla mitt intresse att assistera på din kommande utbildning. Söker även kontaktuppgift till Bhai Himat eftersom han nämnde planer på att hålla healing workshops i Göteborg och tycker att det börjar bli dags för det. Med ljus och värme,
  Jenny

  1. Roligt Jenny!

   Vi ska ha ett möte i Göteborg i november i samband med vidareutbildning för yogalärare den 22 november och du är varmt välkommen dit! Bhai Himat har e-postadress bhaihimat@gmail.com

   Varma hälsningar

 2. Hej Jona!
  Jag var på din yoga ute i Höllviken vid ett par tillfällen nu i sommar och vi pratade lite om tips på personer i Höllviken/Ljunghusen för privatlektioner i crawl/frisim. Vi hann aldrig återkoppla så om du har möjlighet att ge mig tips via email så vore jag jättetacksam!!
  Hälsning Marie

  1. Kontakta NTK — Näsets Triathlon Klubb eller VNSK — Vellinge Näsets Simklubb eller TTT — Team Trelleborg Triathlon eller Lotta Kellander på Simträning.se

   Lycka till

 3. Hej härliga Jona!
  Hur får jag tillgång till kursmaterial under ”Mina sidor”? Har bytt email-adress sedan jag gick kursen, så jag har kanske av den anledningen inte fått inlogguppgifter? Skulle så gärna vilja ta del av :).
  Kram <3

 4. Hej Jona,
  Har du möjlighet att ordna yoga på Standup paddelboard för tre personer innan det blir för kallt?

  Varma hälsningar,
  Fiffi

 5. Hej Jona,
  Länge sen sist, tänkte ta upp yogan tillsammans med min dotter Filippa som är 10 år. Bor numera i Limhamn, har du någon nybörjarklass nu i höst, annars något tips till oss?
  Hälsningar Fredrik

  1. Härligt, ja åren går verkligen fort, jag kommer inte att ha några nybörjarklasser alls, utan mitt fokus ligger just nu på vidareutbildning av yogalärare och mer avancerade workshoppar. Meanwhile ska jag samla lite info och uppgifter om vart ni kan vända er.

   Kramar

   Jona

 6. Hej Jona!

  Jag har anmält mig till Göteborgs kurs den20/11 men har inte fått någon bekräftelse.
  Vad har hänt tror du?
  Hälsning Annika

  1. Hej Annika, jag ska genast kolla om du är anmäld….

   Kollar…

   Du ÄR BOKAD!

   Varmt välkommen :-)

   Kram

 7. Hej Jona,

  vi är fyra tjejer som är intresserade av privatlektion i Yoga på lördag 1/10? Hur ser det ut för dig, har du möjlighet att hålla ett pass för oss? Vi är ganska nybörjare på Yoga alla fyra.

  Mvh
  Sandra

  1. Hej Sandra, såklart, håller jättegärna yoga för dig och dina tjejer. Tyvärr kan jag inte den 1/10.
   Vi gör så här – jag mejlar dig med förlag på andra tider :-)

   Kram

   Jona

 8. Hej Jona.. en god kollega til mig Ewa Sjøqvist Wenzer har anbefalet og fortalt om dig. Da jeg bor i Aalborg DK kommer jeg ikke lige til Sverige men prøver i første omgang at skrive til dig. Jeg har aldrig gået til yoga men har dyrket Triathlon i 3 år og taget et par IM.. her i aug vandt jeg min AG (50-54) til IM Cph og dermed KONA slot hvilket jeg dog i denne omgang valgte fra. Jeg er god mentalt men ønsker at blive bedre til min vejrtrækning og blive mere fokuseret og finde den yoga form der vil være god for mig som nybegynder men også det der er bedst for mig i forbindelse med min sport .. håber du kan hjælpe mig med hvilken form for yoga jeg skal vælge .. På forhånd 1000 tak for hjælpen ?????? Hilsen Brigitte

  1. Hej Birgitte, du ska absolut pröva Yoga For Atheletes, mejlar dig info!

   Varma hälsningar och lycka till allt :-)

 9. Hej Jona,
  Jag undrar om det finns platser kvar den 16 nov. I Malmö till höst workshopen?
  Kunde inte anmäla mig via hemsidan :(
  Mvh Caroline

 10. Hej! Försökte anmäla mig till kursen i Göteborg den 20 november men lyckades inte. Kan man anmäla sig på annat sätt om platser finns kvar?
  Med vänlig hälsning
  Lisa

  1. Hej Lisa, workshoppen i Göteborg är fullsatt och vi har en reservlista, jag skriver upp dig på den!

   Kram

 11. Hej,

  Jag är intresserad och anmäla mig till Yoga Sankt Jörgen Park den 20 november men det går inte att ”klicka” på något datum. Är den fullbokad?
  Är dagen endast för färdiga Yoga lärare eller för blivande? :) också?

  Ljus & Energi

  Inger

 12. Hej Jona!
  Vi gick kundaliniyogalärarutbildningen tillsammans i Göteborg.
  Jag flyttade direkt eller egentligen innan vi var klara till Stockholm och har sedan dess varit fullt aktiv med mitt företag Yogaliv sedan dess. Men i och med flytt till Stockholm föll jag ur Göteborgsflödet lite grann. Lite då och då får jag info från vänner och kollegor i Göteborg och blir så glad över dina vägval och din fina inställning till yogan.
  Jag vill gärna komma i kontakt med dig för lite mer möjlighet till samtal.
  Mejla mig gärna eller tom ring (0731 411815).
  Sat Nam
  Sofia

 13. Hej. Försöker anmäla mig till yoga 2017, vinter, vår sommar och höst men hur jag än gör lyckas jag inte. Kan jag anmäla mig såhär?
  Mvh/anya

  1. Hej Anya vännen, vi hade missat att lägga till en grej i datasystemet, så vårt fel, det går att boka nu!

   Kram, ses snart.

   Jona

 14. Hej Jona!
  Jag har anmält mig till Yoga Vinter söndagen den 11/12. Jag läste på din hemsida att vi skall träffas i lilla salen i Formtoppen i Höllviken. Är adressen Brädgårdsvägen till Formtoppen i Höllviken?

  Tacksam för svar
  Med varma hälsningar
  Kajsa Bergqvist

 15. Hej! Blev intresserad av lärarutbildningen i Skellefteå men inte i år kommer den starta igen i Skellefteå? Hur lång är utbildningen. Med vänlig hälsning, Lena

  1. Hej Lena, vad roligt att du är intresserad av Skellefteå! Vi startar vår första utbildning nu i Höst och ser mycket fram emot detta. Utbildningen är ett årig. Du får gärna fylla i en intresseanmälan, så skickar jag dig mer information.

   Varma hälsningar!

 16. Hej Jona! Jag undrar om man
  ”måste” göra gräshoppan 26 ggr eller kan en börja med ett lägre antal.
  Mina ben ”ryker” av och så fuskar jag och går inte ända upp och ner.
  Mvh Marita

  1. tack för att du gör mig uppmärksam på att jag har skrivit fel :-) Utbildningen är 9-17 alla dagar och lunchen är 13-14

   Kram

   Jona

 17. Hej, jag undrar vad workshopen den 19 mars kommer att innehålla för fysiska övningar. jag har problem med inflammation och kan inte tynga på händer/armar vilket i princip utesluter solhälsningar med chaturanga och stå på alla fyra. Vill gärna gå men det är ju onödigt om jag inte kommer att kunna utför övningarna.

  1. Hej Kimmie och mycket varmt välkommen på söndag, det blir inga chatturangor, solhälsningar eller andra hårda armhävningar, vi fokuserar på mycket balansövningar — perfekt på våren!

   Kram!

 18. Hej Jona!
  Jag gick senaste lärarutbildningen för Wiveca men kunde inte gå på asanashelgen. Jag undrar nu om det finns möjlighet att ta igen den hos dig i Gbg?

  Varma hälsningar
  Josephine

  1. Roligt Josephine, nästa tillfälle att ta igen är i Malmö den 21-22/10, se schema här:

   #1: 23-24/9. Introduktion till yoga, meditation och mindfulness
   Jona Dahlqvist, Lilly Kullberg, Ann-Jeanette Nilsson

   #2: 21-22/10.Yogaställningar
   Mine Taylan, Julie Hanson, Jona Dahlqvist

   #3: 11-12/11. Andning, avslappning, mudra, bandha, dristhi
   Jona Dahlqvist, Anjali Haryana, Jenny Sundberg

   #4: 2-3/12. Meditation och Mindfulness
   Henry Ahlefelder, Jona Dahlqvist, Ulrika Wedin

   #5: 13-14/1. Mantra och andliga texter
   Susanna Mattsson, Jona Dahlqvist, Malin Hallgren

   #6: 10-11/2. Västerländsk anatomi
   David Keil, Martina Everding, Jona Dahlqvist

   #7: 10-11/3. Österländsk anatomi och chakrasystemet
   Jona Dahlqvist, Karin Munthe, Ulrika Gillrup

   #8: 7-8/4. Yogans historia
   Wiveca Leuchovius, Benthe Erichsen, Jona Dahlqvist

   #9: 5-6 maj. Yogisk filosofi och psykologi
   Wiveca Leuchovius, Marianne Odendaal, Jona Dahlqvist

   #10: 25-27 maj Retreat i Röstånga, Söderåsen. Yogisk Livsstil
   Susanna Mattson. Ulrika Wedin. Jona Dahlqvist

 19. Hej! Undrar fortfarande om det finns någon plats kvar till utbildningen som börjar i september i skellefteå?

  1. Hej Caroline!

   Vad roligt att du är nyfiken på Skellefteå, platser finns och du är varmt välkommen med din intresseanmälan så berättar jag mer, schema plats osv.

   Varma hälsningar

   Jona

 20. Hej Jona,
  Vi undrar om det finns möjlighet att få ett flowigt yoga-pass med dig en lördag i sommar? Vi är ca 10 tjejer som ska ha en lyxig möhippa med spa-tema och skulle gärna vilja få med cirka en timmes bra yoga då!

  Kramar
  Matilda och Linnea

 21. Hej.

  Jag undrar om du vill komma till Finland, Jakobstad och ha ett Yoga evet hos oss. Kontakta mig gärna.

  Hälsar, Anders

  1. Jag vill jättegärna komma till Finland såklart, gärna till Jakobstad, men tyvärr är 2017 schema redan i princip spikat.. När hade ni tänkt er. Mejlar.

   Varma hälsningar

   Jona

 22. Hej Jona!
  Igår skickade jag en intresseanmälan för yogalärarutbildningen i Malmö med start 23 september men är osäker på om det fungerade.
  Bästa hälsningar Eva

  1. Hej Eva och tusen tack för ditt intresse för yogalärarutbildningen. Vi har tagit emot din intresseanmälan och hör av oss till dig direkt efter helgen!

   Varma hälsningar

   Jona

 23. Hej Jona

  Mitt namn är Caroline och jag har gjort en intresseanmälan till din yogalärarutbildning. Undrar bara när man får återkoppling?
  Med vänlig hälsning,
  Caroline

 24. Hej

  Jag har anmält mig till yogautbildningen i Malmö för snart 2 veckor sedan men har inte hört någonting? Är väldigt intresserad och börjar känna mig lite lätt efterhängsen haha. Men kommer det att komma en bekräftelse eller ska jag ta det som det är fullt?

  Tacksam för svar
  Med vänlig hälsning,
  Caroline

 25. Hej!
  Jag är intresserad av utbildningen som är i Malmö nu i höst,

  Jag undrar bara vad det är för ”typ” av yoga man utbildas i? Nu är jag inte väldigt insatt, men har gått kundaliniypga-kurser tidigare och gillade det mycket och vill gärna fördjupa mig mer i det.

  1. Hej Jesper och sorry mucho att jag dröjt med att svara! Kul att du är intresserad av utbildningen, vi utbildar dig i klassisk hathayoga, vinyasayoga och kundaliniyoga. Tanken är att du får alla verktyg för att kunna undervisa och sprida vidare den yoga du älskar. Vi kan gärna snacka i telefon så får du ställa alla dina personliga frågor och få alla svar.

   Kramar

   Jona

 26. Hej Jona,

  Jag har beställt din fina bok Yogaliv, hur lång leveranstid brukar det vara och får jag någon bekräftelse på köpet?

  Tack på förhand, vänliga hälsningar Therese

  1. Boken är på väg, den skickades och postades av mig direkt i dag :-)

   Varma hälsningar och trevlig helg

   Jona

 27. Hej Jona!
  Finns din tredje bok, Yoga, meditation, inspiration (2016) att köpa någonstans? :-)
  Varma hälsningar, Katarina

 28. Hej!
  Jag skrev vid ett tidigare tillfälle att jag gärna vill ta igen asanas helgen eftersom jag missade den på Vivecas sista utbildningsomgång. Jag fick besked om att den finns i Malmö i okt. Hur kan jag anmäla mig?

  1. Hej Gabbi, vad roligt att du är nyfiken på utbildningen, vi är i full gång i Malmö just nu och ny utbildning startar när denna är avslutad. Här ser du aktuellt schema. Vänliga hälsingar och varma höstkramar!

   Start i Malmö
 den 23 september 2017
   Skellefteå schema finns lite längre ner :-)
   #1: 23-24/9. Introduktion till yoga, meditation och mindfulness
   Jona Dahlqvist, Ann-Jeanette Nilsson, Sara Wickenberg. Detaljerat schema över helgen finns här!

   #2: 21-22/10. Yogaställningar
   Mine Taylan, Jona Dahlqvist, Jenny Sundberg

   #3: 4-5/11. Andning, avslappning, mudra, bandha, dristhi
   Jona Dahlqvist, Jeanette Runol, Lilly Kullberg, Hanna Lantz

   #4: 2-3/12. Ayurveda och Yogisk livsstil
   Anjali Haryana, Jona Dahlqvist, Ann-Jeanette Nilsson, Malin Hallgren

   #5: 13-14/1. Västerländsk anatomi
   David Keil, Martina Everding, Jona Dahlqvist, Karin Munthe

   #6: 10-11/2. Meditation och Mindfulness
   Henry Ahlefelder, Jeanette Runol, Jona Dahlqvist, Ulrika Wedin

   #7: 10-11/3. Österländsk anatomi och chakrasystemet
   Jona Dahlqvist, Karin Munthe, Ulrika Gillrup

   #8: 7-8/4. Yogans historia
   Wiveca Leuchovius, Benthe Erichsen, Jona Dahlqvist

   #9: 5-6 maj. Yogisk filosofi och psykologi
   Wiveca Leuchovius, Marianne Odendaal, Jona Dahlqvist

   #10: 25-27 maj Retreat i Röstånga, Söderåsen. Mantra
   Susanna Mattson, Ulrika Wedin, Jona Dahlqvist, Ann-Jeanette Nilsson, Lilly Kullberg

   **********************

 29. Hej Jona jag undrar om det finns någon ledig plats för att börja på nybörjaryoga på kockumsfritid i Malmö? Jag undrar också hur mycket en termin kostar? Bästa hälsningar Alexandra

  1. Hej, Eva vad roligt att du är intresserad av att utbilda dig till Lic. Yogalärare. Vår utbildning innehåller 8 helger och när du har genomgått alla helger är du internationellt certifierad yogalärare enligt Yoga Alliance RYT-200. Nästa start är i november 2018. Jag mejlar dig fakta.

 30. Hej! Kan du maila mig info starter kring lärarutbildning 2018 (gärna i Skellefteå om den startar)?

  Mvh Annica

  1. Hej Annica, jag postar info här så snart vi har planerat färdigt för nästa utbildning.

   Varma hälsningar

   Jona

 31. Hej!

  Jag undrar om yogalärarutbildningen startar även detta året till hösten?

  Med vänlig hälsning
  Dea

  1. Jag såg nu att det startar en kurs i november. Du får gärna mejla mig info!

   Tack!
   /Dea

  2. Hej Dea, här är nya datum i Malmö i höst:

   Helg 1: 3-4 november: Yamas – Yogisk filosofi
   Helg 2: 1-2 december: Nyamas – Yogans historia
Helg 3: 12-13 januari: Asanas – Yogaställningar och västerländsk anatomi
   Heg 4: 16-17 ferbuari: Pranayama – Andningstekniker
Helg 5: 2-3 mars: Pratyahara – Österländsk anatomi och chakrasystemet
   Helg 6: 6-7 april: Dharana – Mindfulness och yogisk psykologi
   Helg 7: 4-5 maj: Dhyana – Meditation och Mantra
Helg 8: 1-2 juni: Samadhi – Avslutning och certifiering till internationell yogalärare

  1. Hej Cathy, det kommer, jag arbetar med en grymt duktig yogalärarekollega och vän i Göteborg och förhoppningsvis kan vi snart avslöja mer om datum, plats och detaljer.

 32. Hej Jona, igår kväll skickade jag in min intresseanmälan till utbildningen i Malmö i november. Men jag är osäker på om du har fått den eftersom det blev krångel med min dator i slutet, när jag skulle skicka iväg den till dig. Snälla Jona, kan du inte kolla om du har fått in min ansökan? Så vet jag! Bästa hälsningar Alexandra

 33. Hej.
  Jag köpte E-boken av dig och undrar hur jag ska göra för att få den nedladdad.Jag kommer inte åt den
  Mvh Jill Brotö

  1. Hej Jill, något har blivit fel med din beställning, jag ber så mycket om ursäkt för detta, boken skickas i NU!

   Kramar

   Jona

 34. Hej Jona!
  Jag undrar om du även har yogautbildningen i Göteborg?

  Och vilka tider är det på lör och sön när ni har utbildning?

  Tacksam för svar, Med vänlig hälsning, Eva

  1. Hej Lisa, roligt att du är intresserad av utbildningen, det är bara en måndag kvar till start nu, så jag mejlar dig lite mer info

 35. Hei Jona ja hurjasti onnea uudelle yrityksellesi!. Kysyisin onko mahdollista tulla joogaamaan samalla systeemillä mitä ulkojoogassa oli. Ostaa esim. 10 kerran tai vastaavan kortin. Asun osan Suomessa ja osan täällä Ljunghusenissa ja haluaisin tulla joogaamaan silloin tällöin.
  Ystävällisin terveisin
  Ulla-Maija

  1. Kiitos paljon Ulla-Maija,

   kyllä on mahtava juttu tämä oma paikka! Vihdoinkin saan vettää kaikki joogat saman katon alla. Kesällä tietenkin toimii hyvin, en ole ihan vielä valmis että tiedän ajat ja päivät. Paljon tervetuloa, nähdään,

   Jona

  1. Hej Veronica, tusen tack för din fråga, yoga kommer på programmet även dagtid, detta kommer upp på schemat så snart vi vet att intresset finns!

 36. Hej
  Dina kurser i hot atletisk yoga 38 gr är fullbokade för jan-mars 2018. Jag är intresserad av att gå kursen, kommer du att ha fler kurser av dessa under 2018?

  1. Hej Ulla, ja, vi börjar nya 10-veckorskurs från och med måndagen den 18 mars; tipset är att prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du direkt reda på när det går att anmäla sig.

   Varma hälsningar

   Jona

 37. Hej!
  Jag har lite frågor kring Yinyogautbildningen. När startar den på dagen den 15/3? Finns det mer information om innehåll på kursen, upplägg etc.

  Vänliga hälsningar
  Carina

  1. Vill du undervisa yinyoga?
   Vill du integrera yinyoga i din egen träning?

   Yinyoga, mindfulness och meridianer

   Start 15/3 kl.17 – Slut 17/3 kl. 15
   
Pris 3900kr inkl studiematerial, mat och yogaalliance diplomering

   Med Jona Dahlqvist, Martina Everding och Marie Andersson

   Vi lär oss hur yinyogaställningar påverkar kroppen och sinnet
   Vi studerar filosofin bakom yin och hur prana flödar i yinyoga
   Vi lär oss hur övningarna påverkar bindväv, senor och flexibiliteten i lederna
   Vi lär oss att integrera mindfulness och inre stillhet i övningarna
   Vi får en grundläggande förståelse för det kinesiska meridiansystemet

   Yinyoga är en lugn yogaform där man stannar länge i övningarna för att nå en djup effekt. Tiden kan variera från 45 sekunder till två minuter för nya utövare, och från 5 minuter eller i vissa fall upp till en halv timme för mer vana utövare. Mindfulness är en viktig komponent inom den här yogaformen.

   Yinyoga stimulerar specifika energikanaler i kroppen och bygger på det kinesiska meridiansystemet. Inom ayurveda har det sin motsvarighet i kroppens nätverk av nadis där ida, pingala och shushumna är de tre viktigaste energikanalerna.

   Yogaformen baserar läran om yin och yang, som är två naturkrafter. Yin kan beskrivas som stabil, orörlig, passiv, kall och inåtvänd medan yang är föränderlig, rörlig, aktiv, het, utåtriktad.

   Fredag
   
17-19 Yinyoga – filosofi och form
   19-20 Middag – fredagsmys
   20-20:30 Meditation – Mindfulness

   Lördag
   
6-7 Meditation – Zen
   7-8 Frukost 
   9-11 Varm yinyoga i +32°C värme
   11-12 Anatomi – bindväv och leder
   12-13 Supergod lunch och siesta
   14-17 Meridiansystemet
   17-18:30 Yin- och Yangyoga – likheter och skillnader
   19-20 Festmiddag
   20-20:30 Att balansera yin- och yangaspekter i livet

   Söndag

   6-7 Meditation – Tao
   7-8 Frukost 
   8-10 Varm yinyoga i + 32°C värme
   10-12 Fyra viktiga nycklar till ett bra yinyogapass
   12-13 Jättegod lunch 
   13-15 Att skapa ett yinyogapass, avslutning och diplomering

   Vi har specialpris för övernattning på Lotsvillans vandrarhem 1125kr för två nätter inklusive lakan. Bokas genom mejl till marie.andersson@ifsworld.com

 38. Hejsan

  Vi är ett gäng tjej som brukar hitta på grejer tillsammans och undrar om det finns möjlighet att komma till dig och köra hot yoga måndagen den 4 februari (vecka 6) på kvällen?

  Vänliga hälsningar
  Helena Lamotte

  1. Hej Helena och tack för visat intresse, vi kommer att släppa nya kurser den 18 februari,

   varma hälsningar

   Jona

 39. Hej Jona, jag skulle vilja komma i kontakt med dig ang ett ledningsgruppsarrangemang under några timmar i maj i Höllviken.

 40. Hej,
  Alla hot yoga kurser verkar fulla för första kvartalet 2019. Kommer du köra några fler kurser eller enstaka tider.
  Är väldigt intresserad men var tydligen sent ute för att anmäla.
  Tack på förhand och god fortsättning,
  mvh Susanna

  1. Hej Susanna, det kommer fler kurser och nya kurser, mitt tips är att prenumerera på vårt nyhetsbrev, allt kommer upp där!

   Varma hälsningar

 41. Hej Jona,
  Skulle gärna vilja börja på yoga och bor 2 minuter från Falsterbokanalen så det vore idealiskt. Men ser att allt ser fullbokat ut. Kommer du att ha några morgonpass?
  Tack
  Lisa

  1. Hej Lisa, vi har platser på kundaliniyoga, vinyasayoga och Yinyoga, varmt välkommen.
   Vi sätter ut nya kurser den 18-21/2.

 42. Hej Jona
  Jag gick på din kundaliniyoga i Falsterbo 2012 sen flytta jag till Stockholm. Har stor nytta av din yogajbok + ditt materiel på din hemsida. Hörde att du öppnar ny studio kul för dig. Lycka till hoppas jag kan besöka din studio vid tillfälle skicka lite info.
  Narmaste ❤️
  Maria Lilja tidigare Åström

  1. Hej Maria,

   vad roligt det ska bli att få träffa dig igen, du kan gärna gå in på vår nya hemsida, som heter studiocanalis.se för där har vi all info som gäller studion.

   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.