Välj övning här

Fokus & Effekt

 1. Jag saknar yogan så och jag vill helst gå på kundali men jag hittar det inte någonstans i malmö. Är det ingen som har gått hos dig som håller kurser i Malmö. Jag har inte gått sen jag flyttade från vellinge. Samtidigt som jag saknar din underbara finlands svenska som bara den är lisa för själen

  1. Ja, Malmö kommer starkt snart, flera under utbildning nu till Kundaliniyogalärare, som är bosatta i Malmö.

 2. Hi, just checked in to look at your website. A friend of mine recommended you and I was trying to read more about your teachers but there are site errors for Bhai Himat and min äldre lärare. I understand that this is a relatively new site so it could be good for you to know.

  All the best, and perhaps I will visit for some yoga soon :-)
  Stefan

  1. Thanks Ji, I need to work on my computer skills. I’ll be back soon wih full cover of Baba Siri Chand and the boys *:)

 3. Hej Jona! Jag missar passet ikväll på Kockums fritid pga föräldrarmöte! Finns det ngt pass man kan ta igen på? T ex imorgon torsdag dagtid?

  Vänliga hälsningar Annica Hansson

 4. Hej Annica!

  Policyn är följande: Du kan ta igen när som helst var som helst, så länge det passar dig. Se på schemat. Du behöver inte meddela mig i förväg.

  Kram

  Jona

 5. Hej länge sedan men har flyttattill Lidingö. Har du sommar yoga? När är det? har flyttat till Stockholm är på besök i Höllviken v 31 ,32. En fråga vet du något bra yoga ställe i
  Stockholm bor på Lidingö. Ha en skön sommar
  kram
  Maria Åström

 6. Lidingö! Vad roligt Maria! Skogen är fin där har jag hört :-)
  Hela nästa vecka har jag yoga må,ons,fre kl.8:45-10:00 längst ner på Östra Kanalvägen, Höllviken längst ner vid den vita bastun på piren!
  Välkommen!

 7. Hej!
  Jag önskar anmäla mig till en yogakurs 10 v i Malmö.
  Ser att den nu är fullbokad.När börjar nästa kurs 2014 ?
  Vänliga hälsningar
  Ingrid

  1. Hej Ingrid, jag kommer att lägga upp kursutbudet för våren och hösten i slutet av mars, vi har inte bestämt exakt än nämligen.
   Varma hälsningar – härlig februari!

 8. Hej ser att ni redan börjat passen i Höllviken, är nybörjare.
  Finns det plats? Kan tyvärr inte på morgonen.
  Mvh
  Maria

 9. Maria, vad roligt att du är nyfiken på yoga – nu är det fullt och nästa grundkurs börjar till hösten!

  Kramar på alla hjärtans dag!

  Jona

 10. Hej jona har din 2 böcker spm jah andvänder flitigt min fråga är meditationerna utbytbara eller hör dom till passen tacksam för svar.mvh henry.

  1. Heeej Henry, roligt att höra att du är flitig med böckerna!! I den andra boken kan du gärna byta ut passen till valfri meditation som du tycker passar, känn efter och bli din egen guru är mitt tips :-) I vissa fall har jag dock fått passet (hämtat inspiration) från en annan yogalärare och då ingick meditationen. OM du spexar din fråga så kan jag svara mer noga!

   Solsken, kram och kraft!

   Jona

 11. Hej Jona,
  Jag utövar kundaliniyoga på blekinge yoga studio i Karlskrona och trivs med yogaformen. Om jag väljer ett av dina pass att yoga hemma. Hur vet jag då om det är ett p i kundaliniyoga? Så det inte är vinyasa eller nån annan form? Och isf, kan man träna olika yogaformen samtidigt eller bör man hålla sig till en?

  Hälsningar Maria

  1. Hej Maria, de flesta yogapass på min hemsida är kundaliniyogakriyas. Du kollar autenciteten genom att skrolla längst ner, där har jag angivit källan. Jag har lagt in några nyare vinyasa flow pass, men det är under året 2016.

   Om du är osäker, kan du gärna lägga en kommentar under respektive pass, så svarar jag.

   kramar och lyckat till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.