• Vill du yoga med Jona Live?
  • Jag älskar att undervisa och att träffa mänskor av med olika önskningar och behov. Jag kommer aldrig att tröttna och gillar att utveckla och utvecklas genom yogan. Jag håller olika klasser varje vecka på studio Canalis och ibland är jag på större event och festivaler. Jag underviar också på yogalärarutbildningar. Här är några klasser som du kan anmäla dig till:
  • Atetisk Hot Yoga är ett roligt energigivande fysiskt yogapass i +38°C värme som arbetar med att skapa balans mellan styrka och smidighet i kroppen och sinnet. Tanken är att atletisk yoga ska vara ett komplement till allt annat man håller på med i livet.
  • Kundalini Flow är den skönaste yogaformen där vi jobbar med mjuka sköna flowiga rörelser i kombination med andning och meditation. Glädjen och musiken är i fokus. Här kombinerar jag kundaliniyogans dynamik med vinyasans lekfullhet.
  • Hot Core Yoga är en yogaform där vi fokuserar på att bygga styrka och stabilitet i kroppens kärna, som ryggen och magen samtidigt som vi jobbar med inre fokus. Balansövningar och övningar för hållning är också vanligt förekommande.
  • Hur anmäler man sig? Du anmäler dig på studiocanalis.se eller skickar mig ett mejl på jona@yogajona.se så hjälper jag dig vidare

Jona

Köp Camp Canalis stora sommarkort för 1800kr

Sommar vid Falsterbokanalen startar måndagen den 1 juli och pågår till fredagen den 9 augusti. Camp Canalis är ett sommarkort med 30 pass yoga, 18 pass open water simning, 12 pass löpning, 6 pass swimrun och 6 pass cykling. 66 träningspass totalt. Priset är 1800 kr inklusive het bastu och hav efter träningen. Du får träna hur mycket du vill och alla pass är drop in. Det är bara att dyka upp när du har tid och lust. Ladda ner sommarschema här!

Priset för sommarkortet är inklusive 6% moms.