• Vill du yoga med Jona Live?
  • Atetisk Hot Yoga är ett roligt energigivande fysiskt yogapass i +38°C värme som arbetar med att skapa balans mellan styrka och smidighet i kroppen och sinnet. Tanken är att atletisk yoga ska vara ett komplement till allt annat man håller på med i livet. Jag har atletisk yoga på tisdagar.
  • Slow Flow är den skönaste yogaformen där vi jobbar med mjuka sköna flowiga rörelser i kombination med andning och meditation. Glädjen och musiken är i fokus. Här kombinerar jag kundaliniyogans dynamik med vinyasans lekfullhet. Jag har slow flow på onsdagar.
  • Hot Core Yoga är en yogaform där vi fokuserar på att bygga styrka och stabilitet i kroppens kärna, som ryggen och magen samtidigt som vi jobbar med inre fokus. Balansövningar och övningar för hållning är också vanligt förekommande. Jag har hot core på torsdagar.
  • Yrkesubildning till lic yogalärare. Jag underisar också på olika yogalärarutbildningar. Kontakta mig för info.
  • Jag älskar att undervisa och att träffa mänskor. Jag kommer aldrig att tröttna och gillar att utveckla och utvecklas genom yogan. Jag håller olika klasser varje vecka på studio Canalis och ibland är jag på större event och festivaler. Du anmäler dig och får veta mer genom att skicka mig ett mejl på jona@yogajona.se så hjälper jag dig vidare

Jona

Köp Camp Canalis stora sommarkort för 1800kr

Sommar vid Falsterbokanalen startar måndagen den 1 juli och pågår till fredagen den 9 augusti. Camp Canalis är ett sommarkort med 30 pass yoga, 18 pass open water simning, 12 pass löpning, 6 pass swimrun och 6 pass cykling. 66 träningspass totalt. Priset är 1800 kr inklusive het bastu och hav efter träningen. Du får träna hur mycket du vill och alla pass är drop in. Det är bara att dyka upp när du har tid och lust. Ladda ner sommarschema här!

Priset för sommarkortet är inklusive 6% moms.