Jag känner mig en aning tilltufsad. Det började med att jag aldrig riktigt fick upp värmen efter morgonsimningen trots 4 koppar tea verde och bönor med grillad tomat till frukost. Sen skulle det cyklas och jag kände mig lite beige och ställde mig längst bak i kön. Tänkte att coach kanske inte skulle se mig om jag gömde mig bakom en palm på uppsamlingsplatsen och att jag skulle slippa dra helt och hållet. Nåja, det gick sådär och jag hamnade på den gula rundan, Algaida 116km. Medvind i början och motvind på slutet. Allt gick bra och helt smärtfritt, men känner mig tilltufsad som sagt, vinden har lagt om frisyren. Misslyckades totalt med alla mina försök till vettiga actionbilder i farten, så det får bli en bild på dagens macka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.