Frukosten står alltid serverad och för oss är det bara att ta för oss av godbitarna. Hungern är stor efter start i pool.Vissa tyckte de behövde en bulle modell större på fiket i Algaida några timmar senare. Jag nämner inga namn, men vi vet var du bor. Under mandelträdets skugga slog vi oss ner för att fixa en punktering. Det doftade av rosmarin och apelsinträd. Klostret i Randa heter Cura. Dagens andliga dos intages efter dryga 4 km klättring. På bilden efter kloserporten är vi något oorganiserade, det som händer är att vi hämtar vi oss efter utförskörning nerför berget. Sedermera ven vi förbi en snygg korsning. Fina blommor kantar löpstigen och jag håller humöret uppe. Nu är klockan åtta och jag är sugen på att sova, men vi har guidemöte halv nio, så bit ihop Jona bit ihop. Sista raksträckan hägrar- längtar hem till familjen & Yogafolket. Puss puss/Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.