Du måste logga in för att kunna se denna sidan.

Glömt lösenord?

 1. Så bra förklarat Jona, Tack:-) När jag började yoga kände jag ofta darrningar, som om kroppen höll på att synkronisera sig. Lite “kroppssynk”, balansera hjulen för mindre skump och få mer flyt…

 2. Läst.
  Det är ju fantastiskt att det fungerar! Så många härliga styrkor vi kan få från yogan. Redan upplevt en del och ser fram emot fler på färden i livet:)!

 3. Hej Jona!
  Verkligen, mycket intressant. Men jag undrar vilka artiklar du syftar på? Jag har läst två artiklar som du lagt upp “Mindfulness-brain-research-2010” och “SBUK_-Meditationsprogram-mot-stress-vid-ohälsa” men kan inte hitta något om det du skriver ovan. Det är verkligen superhäftigt men jag undrar ur vilka artiklar det kommer från?
  Stort tack!
  Kram Hanna Lantz

  1. Hej Hanna! Ofta, när det gäller yoga, går det inte att helt klockrent syfta på en specifik forskningsrapport eller artikel. I synnerhet när det inte är “forskat färdigt på”. Detta är mitt eget svar på frågan: “Hur påverkar yoga nervsystemet” baserat på allt jag läst om anatomi, yoga, psykologi, vad jag hört, lyssnat på föreläsare, andra yogalärare…. ja samlat ihop i mitt yogaliv.

   Kram

   1. Ah ja då förstår jag! Ville bara försäkra mig om så det inte var någon artikel jag missat :)
    Mycket intressant som sagt!
    Stor kram

 4. Yogaliv och ett liv i harmoni med omgivningens speglingar av den inre rörelsen :-)

  Check på läsningen ! Från ett snörikt liv i Sälen med yoga på skidor. Kände verkligen hur yogan forsade genom varenda cell när jag for längs backarna och var ett med snön och de vackra bergen :-)

  Tack för inspirationen till att vilja skapa med yoga Jona!

  LOTs Of Love

  Susanne

 5. Intressant. Sant. Från en tant som själv upplevt och upplever det vid mina dagliga yogapass.
  Tack! Syns snart.
  Käthe

 6. På jobbresa och trist hotell blir det mycket tid att läsa både det ena och det andra, så nu hittade jag det här! Mycket intressant och fint skrivet, Jona.

 7. Bra att berätta när man har klasser eller för de som ännu inte har prövat yoga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.