Tisdag 6:30 Poolen i Trelleborg. Lätt tekniksimning med Lotta. Många spännande övningar, som undervattenscrawl, förgyller livet i februarikylan.

För övrigt fixar jag järnet med hemsidan och fastnar sjukt länge vid datorn. Kliar i hela kroppen tillslut och jag smiter ut på halkig löptur. Två ärke-datanördar inkopplade och en tredje lite på håll. Struktur Surr surr i huvudet, skönt att springa. Älskar att börja om, känns skönt att kasta den gamla hemsidan, som växer som ogräs. Dagens kulinariska äventyr bestod i en spännande drink. Mix av cashew, dadlar och vatten. Mätt i magen direkt. Dagens överraskning, en mask i min sallad! Love Ekologiskt/Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.