En man med turban i skånskaste Skanör. Satya Singh måste känna sig lite ensam tänker jag och tar på mig något liknande som sällskap. Snyggt och matchande till mitt svettband! Lärarutbildning i dagarna två med tema Mantra. Med hjälp av mantra når du ett koncentrerat tillstånd- Samadhi. Det finns olika typer av mantran inom kundaliniyoga, som t.ex Bij, Ashtang, Bhakti och Shakti. Bij mantran är snabba och korta. Du repeterar rytmiskt och distinkt. Klassiska Bij Mantran är Sat Nam och Har. Överkurs: Det finns tre nyckeltekniker du kan använda dig av när du upprepar mantran. 1) Ajapa Jap 2) Darshani 3) Känsel.  Ajapa Jap betyder att du lyssnar till mantrat, du hör din röst, inre eller yttre, du skärper din hörsel, lyssnar aktivt. Darshani innebär att du visualiserar mantrat, du ser det framför dig, med ditt tredje öga. Ibland designar jag små bilder i mitt huvud, som jag ser flyta förbi min inre blick. Väldigt effektfullt. Eller som tredje teknik kan du helt enkelt använda din känsel; upplev hur mantrat vibrerar i din kropp. Du kan t.ex placera mantrat där du har en smärta eller i ett chakra. Prova Ajapa Jap, Darshani och din känsel. Vad fungerar bäst för dig? Lycka till. Kram/Jona

Ad Gurey Nameh
Jugad Gurey Nameh
Sat Gurey Nameh
Siri Guru Dev Nameh.

Jag hälsar den ursprungliga visdomen, jag hälsar tidsåldrarnas visdom, jag hälsar den sanna visdomen, jag hälsar den stora osynliga visdomen.  

* Över Överkurs: Ordet Bij betyder frö. Med hjälp av mantrat sår du ett frö i ditt undermedvetna, som med mycket kärlek och omsorg får nå sin fulla blomning. Ju mer du vårdar ditt mantra, i klartext: övar och använder mantrat, desto finare blommar det i din själ; får effekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.