Låt mig få presentera mitt resesällskap aka högra hand i firman Kundaliniyoga Syd: Malinda Sunesson. Och världens största jordgubbe som nu myser i min mage. Som vanligt är turen och gudarna och fan och hans moster på min sida. Vi kunde starta klockrent utan minsta svajning eller tillstymmelse till aska några timmar efter att luftrummet öppnades över Köpenhamn i morse. Hela Kastrup var totalt öde och alla som jobbade extremt glada och sociala. Det vilade en skön stämning av förbrödring i luften, nu kör vi, vad roligt att ni kommer, och piloten snackade och gick på att han var extremt laddad och utvilad efter fyra dygn på marken. Bueno. Framme i Portugal. Mätt efter lunch. Nu jobba. Vi se snart här.

Love love – Jona

Nästan allt annat inställt utom Faro gör mig glad.

  1. Det är ju underbart, Jona – vad glad jag blir för din och alla kursdeltagares skull!!

    Kram från Catarina i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.