Jag är oerhört tacksam och glad att jag har möjlighet att resa så mycket och frekvent till världens alla hörn. En kort sammanfattning från vår retreat 2010 kommer här.

Ser tillbaka på en hellyckad vecka av yoga i världsklass, sol i överflöd, lek och skratt i mängder, himmelsk generös mat och djupa transformerande meditationer. Allting var – rent ut sagt – perfekt. Bhai Himat har flugit tillbaka till New Mexico och lugnet har lagt sig. Vi kör repris igen nästa år. Puss/Jona


4:30 Vakna. Att meditera tidigt är extra effektivt och vi yogalärare turades om med att går runt till stugorna för att sjunga, spela och vänligt knacka på rutan. När det är retreat ska du inte behöva bära klocka eller bry dig om tid.


5:00 Kundaliniyoga och mantrasång. Möte med solens morgonstrålar. Första dagen startade vi vid atlantens strand med mäktig utsikt över horisonten , resten av veckan höll vi till i luftig vacker sal i oktagonform. Live musik av Susanna varje dag.


8:00 Frukost. Mycket frukt och annat gott och tom kaffe fanns till de sugna. Ingen strikt späkning på vår retreat, istället glädje, värme, kärlek och växktkraft.

9:00 Yoga. Vi fördjupar oss i de djupare dimensionerna av yoga. Givande att under en vecka helt försjunka i kundaliniyogans energi och medvetenhet och absorbera den andliga energin i vår tradition.


11:30 Lunch. En galet färggrann och smarrig buffé står framdukad. Och efterrätt! Mysigt att sitta utomhus under karobträdets skugga och äta sig nöjd på vackra näringsrika och mättande godsaker.


Siesta. Timmarna mitt på dagen ges för vila, massage, strandutflykter, avokadoskördning. Vi  besökte den fina staden Tavira, klättrade på stadsmuren och fikade och vi fick en privat visning av portugisisk olivgård inklusive provning av olja.


16:30 Yoga igen. Mera- djupare-bättre- yoga i världsklass. Håller på att sammanställa alla meditationer och pass, kommer snart på posten till alla som var med.


18:00 Middag. En himmelsk buffé, som älskades av oss alla. Soppa fick vi dessutom varje och mycket jordgubbar. Här var det sommar och varmt, hela naturen kryllade av liv och tillväxt. Sista kvällen serverades indisk festmåltid.

19:30 Kvällsmeditation, ett lugn pass inför natten. Givetvis bjöds även på avslappning med Gong och Chanting. Sista kvällen valde vi att varva upp och rocka loss innan vi varvade ner. Bra inför flygresa.

Vi ses igen i Portugal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.