Jag har en vän som älskar regn, tur att man inte är ensam om den extravagansen. Därmed vill jag bara säga hej hopp – sluta böla över vädret kära vänner. Helt onödig och meningslös slöseri med dyrbar energi. I dag blev det dubbla pass, som gav energi. Löp med Sara, och spinning med ett gäng gymnasister. Älskar verkligen att umgås med ungdomar i alla sammanhang och det fina med inomhuscykling är att alla håller ihop och ingen blir efter. Annars föredrar jag cykla utomhus. Börjar ladda så smått för morsdag på söndag. Är såååå himla glad, tacksam och lycklig över mina skitungar. Önskar en lång picnic i det gröna, gärna i regn. Sen får ni gärna snart lov att flytta hemifrån. Puss- Jona

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.