Efter morgonens yoga och träningsbestyr, som för övrigt gick både bra och fort, har det varit non stop för fru Dahlqvist. Intensiva sommardagar av full blomstring nalkas nu. Det är dags att dra sig tillbaka och vandra iväg på retreat igen. Ser fram emot långa ljusa långsamma dagar i Bohuslän med yoga, meditation, mat, mingel och massa mys. Eleverna skall flyga ur boet. Det är avslutning på den tvååriga utbildningen till yogalärare i Gbg. Bhai Himat är här från New Mexico för att förrätta avslutningsceremonin. Vi har pratat-planerat hela dagen och är rent ut sagt astaggade inför eventet. Meditationskudden är packad, musiken är på plats och maten är inhandlad. Det vore väldigt oseriöst av mig som yogalärare att ligga på retreat och samtidigt pilla med dator och mobil, så vi tar en paus tills måndag. Men sen kommer berättelserna och bilderna. Önskar alla sköna dagar av vila och vänskap så länge. Tack för uppmärksamheten… Yoga Jona


Fotot som föreställer mina, Bhai Himats och Wivekas fötter är av Ulrika Vendelbo

  1. Jag önskar er en underbar retreat och ser fram emot berättelser och foton när du har landat i vardagen igen. Om två år är det förhoppningsvis min tur…! :-)

    Kram från Catarina i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.