Strålande vackra nyblivna yogalärare direkt efter avslutningsceremonin.


Himlen har sällan varit blåare eller gräset grönare. I full närvaro lever vi.


Tack för två fantastiska år och fyrahundra inspirerande timmar. Peace. Love. Yoga.

Jona
Djup tacksamhet är vad jag känner. Tack Wiveca och Bhai Himat. Tack assisterande lärare Camilla, Annette, Marilyn. Tack alla elever. Tack för den kärleksfulla presenten, som bejakar min kvinnliga sida :-) Upplevelser av full närvaro är bortom orden. Vi har haft en fantastisk retreat och avslutningshelg. Tiden går fort när man är lycklig. 2 år, 20 helger, fyrahundra timmar, 36 nya yogalärare. Snipp snapp snut, så var sagans slut! Tills vi ses igen… Jona. Alla andra bilder hittar du om du går in på Flickr och klickar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.