…jag ser en ny tävling där någonstans långt borta vid horisonten. Följer ett lätt komma-igång-igen-progam och tanken är att se om jag pallar trycket. “Life is like going to the gym. If your not challenged your not improving” brukar Bruce säga. “Pressure and Gain” kontrar jag. Pressa och Väx. För att utvecklas behöver vi utmanas. Gäller både fysiskt, mentalt o andligt.

Det har varit skönt och befriande att stanna upp, stampa på stället och backa. Det är två år sedan jag gick i mål på Hawaii och sedan dess har mottot varit kristallklart: “Jona Gör Inga Tävlingar”. Har tillåtit mig att bli lite sunkig, småfet och styrd av lust och inspiration. Har mest beundrat utsikten och reflekterat lite över framtida framfärd och vägval. Givit själen andrum. Nu har jag reflekterat ett tag och kommit fram till att jag inte blir ett dyft klokare av att tänka. Alla svar kommer ur mina upplevelser, meditationen och möten med människor. Målet mitt nu är att växa till en varmare medmänniska. Med fortsatt mycket sport :)

Här kommer en opublicerad bild från målgången Hawaii, minns att jag var dödstrött efter min “epic failure” och långsammaste tid någonsin i karriären. Minns också glädjen som finns i blicken. Det är väl det som lockar, smärta och njutning i samma steg. Pelasure and pain. Pressure and Gain. Fan också att allt låter så mycket coolare på engelska.  Måste sluta svengelska till allting.

Kram kamrater

Jona

  1. Men det låter ju mycket coolare på engelska. Träningen blir så jäkla mycket roligare om man har ett mål med den. Intervallerna får helt plötsligt en mening och svetten blir betydelsefull.

  2. En musikfråga igen.. Filmklippet mantra meditation där Jessica Winberg sjunger.. Var får man tag på denna låt och vad betyder den??. Vackert <3

  3. Hallo Ja!

    Länge sedan, hoppas det går bra!!!

    Obsession is a word lazy people use for those who are dedicated.

    Ursäkta om jag stavade fel, jag är svagpresterande och från Tomelilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.