Sprang härligt i morse i mörkret på stranden i Barbate, därefter har det mest krånglat. Hemresan blev lite utdragen, då det visade sig att planet redan hade lyft när vi kom till flygplatsen i Malaga. Lite snabb förhandling och en stund senare sitter vi på ett flyg till Wien. En resa är inte alltid helt okomplicerad och spikrak, men det är kanske det som är hela utmaningen och tjusningen. Varje gång det uppkommer hinder får kursen justeras lite. Och så befinner man sig helt oväntat i Wien. Lyssnar på Mozart, saknar ungarna och väntar på anslutningsflyg. Tur man har en dator med bilder. Jag har  många anledningar till att alltid vilja återvända hem. Aufwiedersehen! Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.