Hemma och hämtat snön hit från Norr! Har besökt huvudstaden en kort vända, representerat och lyssnat på kyrkokör så att tårarna trilla i strida strömmar. Ge mig lite Stilla Natt, Frälsarn Är Kommen, orgel, en välstämd kvintett och en skönsjungande änglakör i St. Jacobs kyrka, Kungsträdgården och tårarna går inte att hejda på denna finska flicka. Tror det är någon slags betingning från barndomens jular och mässor hemma i Finnskogarna. Kan inte styra det, hjärtat öppnas på vid gavel, blir berörd…. ja och gråta är jag riktigt bra på faktiskt. Snökram.

  1. Att kunna gråta är en gråta. Var glad och tacksam att du kan. :-) Ibland kan det vara väldigt jobbigt men samtidigt befriande. Snökram tillbaks!

  2. Jag känner väl igen tårfällandet, är inte kristet lagd men de där julsångerna går så djupt och plockar på strängar som väcker så många starka känslor! Det kanske är en finsk grej. :D Det är skönt att man kan bli så berörd på ett så positivt sätt. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.