Go inside and listen to your inner voice. Every question has an answer.
Your soul is full of wisdom and knows the way. -YB

Pulsbandet på, klockan går. Mörkt ute och mysbelysning i simhallen. Denna morgon skulle föreställa seriös träning med tidtagning. Pep talk med coach kvällen innan, svart te i bilen till poolen, knuten näve. Vi taggar till. Lotta drar upp farten direkt. Vi har fin förstärkning och farthållning av Sabine, en riktig simmare, som skjuter fram snyggt och graciöst som en delfin i vattnet. Hänger i. Innerst inne är jag ju som en lat gammal travhäst som behöver både piska och morot. Badmössan glider upp i pannan och snyggt är inte ordet. Lyssnar på min inre röst, men den är helt tyst. Crawlar på tills det är dags att kravla upp och bege sig vidare. Tack för mig. Nu snöar det… Skålar i grönt.

  1. Flytande grönkål?
    Den som finns att köpa i stan ser så ledsen ut, så jag kör på med flytande spenat. Gillar smaken av jord och järn :)
    Kramar från Stan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.