Dessa skor är perfekta, exakt som de ska vara, formade i många mil efter mina fötter, slitna till perfektion. I dag var det äventyrligt. Kom ut aningen för sent, efter solnedgången, rundade en fyr och drabbades av kolsvart mörker på hemvägen. Jag skojar inte, här finns inte ett hus, inte en lampa, vägen är totalsvart och jag ser absolut ingenting. Sotig bäcksvart väg, mörka berg bara fyrens bleka ljuskägla i ryggen som också försvinner bakom kurvan tillslut. Får lita helt på känslan i fötterna och är tacksam att mina skor är så vana att de kan springa av sig själv. Det sprang en get över vägen, tror att det enligt sägen på Fuerteventura bringar tur 2011.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.