Masaru Emoto, en japansk kille, har givit ut mysiga böcker med foton på vattenkristaller. Han påstår att man kan påverka formen på vattenkristaller med hjälp av ord och tankar. Vatten som exponerats för vackra och positiva ord och tankar bildar vackra, fulländade kristaller. Men om man uttalat negativa, fula, arga ord bildas deformerade och groteska kristaller. Så här såg kristallerna ut på Jannes bil i morse när jag fick skjuts till idrottsplatsen.

Tänker att eftersom jag består till 70 procent av vatten så kan jag säkert påverka mina inre kristaller till min fördel med hjälp av lite vackra tankar och då kan jag kuta lite extra fint. Och vackert gick det. 8X800 på för säsongen nya rekordtider. Fick bana ett helt för mig själv dessutom. Varför begränsa sig när man är obegränsad!

Mysmåndag med mycket kärlek

Jona

  1. ua! Tufft pass! Och utan sparring! Du är en tuffing du! Men lyllos som kan kuta bana ute. Här syns inte ens en fläck av den… :-(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.