Aad Gureh Name Jugaad Gureh Name Sat Gureh Name Siri Guru Deve Name**

Männsikan påminner egentligen väldigt mycket om ett instrument. Gitarren blir ostämmd och måste stämmas om. Kroppen fungerar på samma vis, den måste stämmas med jämna mellanrum för att klingar klart igen. Hela helgen och halva veckan har gått i musikens tecken och det är väldigt fint att ha en Naad Yogi i huset. Har fått öva många nya rytmer. Naad betyder ljud. Ljud är vibrationer. I Naad Yoga använder vi ljud och vår röst för att skapa upplyftande vibrationer. Det är varken körsång eller skönsång. Samma Mantra om och om igen. Renar kroppen- renar sinnet.

Jona

*Vi hälsar den ursprungliga visdomen, tidsåldrarnas visdom, den sanna visdomen och den stora osynliga visdomen

  1. Man blir bara helt knäpp och galen om man försöker lista ut svaren på livets mest grymma lärdomar…. Jag tror på att bejaka det goda i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.