Ave Maria och hederlig rå klättring var dagens tema. Plus en liten vilseåkning som slutade på en grusväg, men det är smällar man får ta. Riktigt glad att pojkarna ville åka upp med mig till det klassiska klostret San Salvador. Har länge velat ta denna skalp och så här glad är jag vid klosterporten. Tack och Amen, njut av bilderna, så är jag tyst en stund.

 1. Amen.
  Satt här och tryckte ner mig själv efter en dålig start på dagen.
  Så såg jag din bild av dig på trappan.
  Ibland behövs det så lite för att man ska komma på rätt köl igen!

  Tut, tut nu rullar jag ut!

  Kramar till dig underbara glädjespridare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.