Yoga&Meditation, Simning, Frukost, Cykling, Fika, Cykling, Fika, Löpning, Coachmöte, Middag, Underhållning, Sova. Dagarna rullar på och börjar gröta ihop sig. Vi har det så otroligt bra och jag skäms nästan lite över att jag tappar räkningen på berg och byar vi passerat. I bakgrunden ser ni den heta velodromen i Sineu efter att vi har kört några varv. En till synes dyster morgon med tunga regnmoln och vind blev till ren medgång när regnet uteblev och vi cyklade harmoniskt och disciplinerat genom det svallande Mallorcanska landskapet. Lammen skuttar, apelsinträden blommar, mandelträden svajar och Mallorcanerna dricker Café con Leche i byarna för glatta livet. Idel ädel påskfrid börjar infinna sig.

Fly High

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.