Molnig morgon i Can Picafort och livet går i ett. Min chans till en stund i frid&meditation är innan solen går upp. Kontemplation passar perfekt innan världen vaknar och tankarna är mer stillsamma. Resten av dagen tenderar sedan att bli extremt social oavsett var jag är eller vad jag gör.

Simning klockan tidigt är egentligen väldigt humant när man har ett helt stim med vänner i vattnet. Efter passet fick vi lov att testsimma snabba våtdräkter, då ärkeironmannen  Jan Sibbersen visade upp sin nya kollektion. För er som inte känner “Janne” så är han känd för att simma snabbast på sträckan 3800 meter i öppet hav.

Långfredagen började på allvar med att solen återuppstod och vi fick en svettigt cykeltur inklusive fikapaus och bonusklättring upp till kloster Ermita de Nostra Senyora de Bonany intill staden Petra. Därmed blev det en dos andlighet även denna vackra dag.

Glad påsk kära vänner .

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.