Innan Kali Yuga, den mänskliga degenereringens tidevarv och de elektroniska hjälpmedlens inträde levde vi i full samklang med universum, naturen och våra kroppar. Mitt första träningspass hemma i Finnskogarna var till brevlådan och tillbaka (vi bodde mitt i skogen, det var ca 4 km ToR). Coach Pappa satt på trappan och räknade sekunder. Efter den rundan försökte jag slå min tid varje gång. Enkelt.

Friskt och klart i dag efter åskan. Vi sprang en sväng. Älskar enkelt liv. Springa utan klocka, öka takten när man känner för det, sakta ner när hjärtat skjuter upp i halsgropen, öka igen. Fika på stranden, rita i sanden, kasta en pinne. Tilltalas av klostertanken. Tja kanske inte vedermödor, umbäranden, iskalla bad, ensamhet och celibat, men den frivilliga enkelheten. Att bara ha minimalt med grejor – ett enkelt rum. Andrum. Mitt andrum just nu är skogen och stranden.

Ha en mysig kväll och vecka. Kram från Jona

  1. Härlig! Fina bilder….
    Håller med föregående, att det ska vara så svårt ….

    Ha en underbar dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.