Jag är både stolt, tacksam och glad för jag har Sveriges bästa eskort. I vår åttamannaklunga sitter bland annat Magnus&Ola, som cyklade Vätternrundan 2011 på den astronomiska tiden 6timmar och 52 minuter. Svenskt rekord! Det säger sig självt att dessa gentlemän fullkomligt mosar mig om de är på det humöret.

Försöker kompensera min brist på kraft med att vara en trivselfaktor :)

I dag orkade jag runt och slapp lida vilket beror på att herrarna ska tävla i morgon i Danmark och vill spara sig lite. Vi körde en lugn kafferunda 82 km med 32km/h i snitt.

  1. Hej Jona! Är din hemsida en yoga-sida eller en cykel-sida egentligen???? La din sida som startsida på min dator i början av sommaren för jag tyckte den var en sån´inspirerande yoga-sida…….och sen dess har det bara varit cykling, cykling, cykling i stort sett. Hoppas du kommer igång att skriva om yogan igen snart annars får jag väl söka nå´t annat.:(

  2. Ha ha Lena, ja jag är verkligen en cykeldåre :) Förstår att du tröttnar på mej!
    Ha det bäst. Kramar och kraft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.