Stannade en stund i stillhet och begrundan mitt i  den mäktiga skogen. Platser blir mer levande när jag får springa in dem, banden förstärks och blir till eviga. Jag har varit på ett riktigt trevligt jobb på Yogaroom i Kungsbacka och passade samtidigt på att få lite frisk luft och backar i benen. Kungsbacka har allt som Hölle inte har, nämligen branta stigar i tät skog. Min kärlek till skog är helt ohämmad och jag kastar mig rakt in. Hittade en livslevande gigantisk daggmask. Blev så chockad att jag blev tvungen att peta på den lite försiktigt. Sen hittade jag en ärkestor gran. Kramade lite på den. Fick även fika, mys, skördesoppa, present och tacksamhetskänsla i hjärtat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.