Tillsammans med Wiveca och Bhai Himat vid Gyllene tempet i Amritsar i novemer.

Möt Bhai Himat  fredagen den 27 januari kl. 18-20 på Norregård i Falsterbo

Min lärare Bhai Himat kommer hit från New Mexico i januari. Jag tycker det är väldigt roligt och en händelse värd att fira på en fredag. Därför vill jag vill bjuda in er alla på en gemensam klass. Vi kommer att inleda kvällen med ett skönt yogapass – en nystart för 2012. Därefter blir det meditation, yogite och mysigt mingel. Passar alla nivåer. Otränad och vältränad. Anmäl dig genast här. Priset är 400 kronor och betalas kontant vid dörren. Vi ses den 27 januari! Mycket varmt välkommen!

Jona

***Bhai Himat är internationellt diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare och har över 20 års erfarenhet av kundaliniyoga. Bhai Himat började studera kundaliniyoga direkt för Yogi Bhajan i New Mexico 1984. Han startade sin första yogalärarutbildning i Los Angeles 1991 och har sedan dess varit gästlärare på olika yogalärarutbildningar runt om i världen. Bhai Himat är för närvarande bosatt i USA där han driver en klinik med akupunktur och kinesisk medicin. Han är Doctor of Oriental Medicine. Bhai Himat besöker Sverige med jämna mellanrum för att undervisa i kundaliniyoga, meditation och yogisk healing. Bhai Himat ger också privata konsultationer.

  1. Åh det skulle jag vilja vara med på men jobbar. :-(
    Kanske kan jag träffa honom i NM. :-)
    Och underbart att få följa dig på Outside också. Fråga; cyklar du ute eller inne? KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.