Jag stressade runt som nyutbildad arkitekt och hade tre småbarn så yogan kom mycket lägligt in i mitt liv. Det var jag och några tjejkompisar som testade en kurs för skojs skull, men sen blev jag förälskad!

Hej kära vänner! Jag fick vara förra veckans yogalärare i den fina tidningen allt om yoga. Om du är intresserad av att titta lite i ”gårdagens tidning”, så varsågod och läs hela artikeln i yogatidningen här! Och det finns massa annat bra att läsa också :-)

Kramar och solsken och kraft! I dag såg vi årets första tussilago lysa upp i ett dike mellan Svedala och Västra Ingelstad, närmare bestämt mitt i Kärrstorpsbacken, och sedan såg vi dem plötsligt överallt! Närvaro är nyckeln till bättre syn.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.