• Prana är en yogisk term för livskraft. Känslan du har när du står på en vacker pats, tar ett djupt andetag in och känner hur varje cell spritter av energi och liv. Det är din upplevelse av Prana. I den stunden är du fylld av prana. Enligt yogan kan du även fylla på prana i mörka rum, under stress och press och i tråkiga miljöer genom att andas medvetet, ha en klar intention och fylla din varelse med goa vibbar.
  • Vinyasa är en yogisk term som betyder ”att röra sig med fullt fokus i takt med andetaget” (lång översättning på kort ord).
  • Prana Vinyasa är sålunda när du rör dig med fullt fokus, andas och fyller på med livskraft. Prana Vinyasa ger dig mycket godsaker!
  • Jag har spelat i en liten kort prana vinyasa, som handlar om att få feeling, energi, kraft och inre styrka, men även återhämtning till hjärtat. Filmen är en del av ett längre pass, som vi gjorde på teacher training, men det räcker gott och väl att du bara gör andningsövningen.
  • Kramar, kraft, ljus, energi och kärlek. Starkt hjärta och starka lungor! Se filmen nedan, eller här!

Jona

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.