• Vi ses söndagen den 23 juni kl. 04:00-06:00 för mjuk yoga och meditation på årets ljusaste dag!

I morse var det filminspelning på Studio Canalis och vi startade redan 03:30 för att vi ville fånga det magiska morgonljuset. Att se solen stiga upp över havet och färga vattnet rött … måste bara upplevas. Att vi dessutom simmade i havet … ja det är galet mäktigt.

Nu ska vi fira sommarens längsta dag tillsammans genom att yoga och meditera i soluppgången … detta vill man absolut inte missa och det är en STOR SOL på söndagen. Alla är välkomna! Så vem kommer? Jag lovar att det är värt allt!

Vi ses på stranden 200 meter öster om den vita bastun som är på piren längst ner på Östra Kanalvägen i Höllviken. Ta med en egen yogamatta/liggunderlag och varma kläder. Du anmäler dig genom mejl till jona@yogajona.se och det är gratis.

.

Den vita bastun på piren … härifrån går du till vänster!

Glad midsommar!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.