Body Breath Mind

Tre huvudkomponenter i yogaträning är kropp, andning och medvetenhet. Genom kroppsställningar, andningstekniker och träning i medveten närvaro kan man lära sig att kontrollera kroppen, vilket leder till ökad tilltro till den egna förmågan (self-efficasy) och kraft att hantera vardagen bättre. Genom att synkronisera kroppen, andetaget och medveten närvaro kan kroppen bli mer stark och tankarna mer stabila och fria från grubblerier. Dessa tre faktorer anses förbättra individens hälsa, välmående och livskvalitet.

Kroppsställningar
Andningsövningar
Medveten närvaro

Varma hälsningar, ta hand om dig!

Jona

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.