Yrkesutbildning till int lic yogalärare RYT-200 enligt Yoga Alliance
 
2020-2021

26-27 September: Yogaställningar och Sekvensering
17-18 Oktober: Andning och Andningstekniker
7-8 November: Anatomi och Nervsystemet
28-29 November: Meditation och Mindfulness
23-24 Januari: Yogans Historia och Filosofi
13-14 Februari: Yogaterapi och Forskning
19-21 Mars: Retreat och Stressreduktion
16-18 April: Diplomering Int Lic Yogalärare

  • Yrkesutbildningen är ett helhetskoncept där du fördjupar din yogapraktik samtidigt som du kan leda egna yogaklasser. Utbildningen går på deltid under 8 månader, fördelat på totalt 17 dagar på Studio Canalis.
  • Yoga, meditation, mindfulness, metodik, föreläsningar, teoretiska studieuppgifter samt grupparbeten ingår. Studiematerialet samlas på webbaserad lärplattform och undervisningen livestreamas vid behov om du behöver delta på distans.
  • Ansvariga yogalärare är Jona Dahlquist (huvudlärare), Wiveca Allfelt (yogaterapi) Lilly Kullberg (andning), David Keil (anatomi), Ann-Jeanette Nilsson (elevpass), Jeanette Runol (filosofi), Christel Kinning (mindfulness), Maya Ginsburg (hotyoga), Gabriella Billsten (yogaställningar) och Lisa Persson (gravidyoga).
  • Priset är 4500kr per utbildningshelg. Internationell diplomering, 200 timmar undervisning, studiematerial, te, frukt, luncher och 3-dagars retreat ingår.
 Fyll i din intresseanmälan här om du vill veta mer!

YogaJona Teacher Training is a Registered Yoga School (RYS) with Yoga Alliance, which designates this teacher training program as one which follows Yoga Alliance’s standards. Students who complete an approved training with this school may be eligible to register with Yoga Alliance as Registered Yoga Teachers (RYTs). Read YogaJona Teacher Training profile at yogaalliance.org

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.