Är du i Höllviken över midsommarhelgen?
Vill du göra sköna yogamoves till havets brus?
Vill du meditera samtidigt som solen stiger upp över horisonten?

Yoga och meditera med mig på stranden!
Du får ny kraft och energi samt ett minne för livet!
Save the date söndagen den 25 juni kl.4-6!

Jag älskar allt som solen representerar; ljus, liv, värme, kraft och upplysning. När sommaren är som ljusast på norra halvklotet är det perfekt att supa in all energi som sommaren för med sig. Jag blir jätteglad om du har möjlighet att komma och fira ljuset, livet och solen – här och nu – tillsammans med mig&vänner!

Visste du att man alltid ser solen gå upp över havet? Du ser solen ett litet ögonblick … även om himlen ovanför dig är helt täckt av moln. Det finns nämligen alltid en smal öppning längs med horisonten, precis där himlen möter havet. Där finns en springa mellan molntäcket och havet, en smal öppning som solens första strålar kan tränga sig igenom … och träffar ditt ansikte … i alla fall en kort stund … innan solen stiger högre upp på himlen och gömmer sig bakom molnen.

Vill du uppleva detta magiska ögonblick? Såklart du vill! Det är dessutom helt gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg. Just come! Vi ses på stranden cirka 200 meter öster om den Vita Bastun som är på den Östra Piren vid Falsterbokanalen. Gå ner till havet och ta sikte på en eld! Parkera bilen eller cykeln på Östra Kanalvägens Parkering. Gå ner till Den Vita Bastun och fortsätt gå längs med stranden österut. Ta sikte på en eld som brinner i sanden. Om du går ner till stranden från någon annan plats, t.ex närmare Kämpinge, gå då i riktning mot Falsterbokanalen och du kommer snart fram till elden.

Ta med en egen yogamatta eller liggunderlag, en filt och varma kläder. Tänk på att junimorgonen är sval innan solen går upp och börjar värma din kropp. Ta även gärna med en termos med kaffe/te. Jag kanske bjuder på fika. Här nedanför är lite bilder från tidigare år, från 2010 och framåt, se det som inspiration till val av lämplig outfit. Jag längtar efter att ses igen den 25 juni kl.4. Kramar och kraft!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.