Ibland går livet snabbt och för mig går det i raketfart på sommaren! Nu när hösten är på ingång börjar jag komma ikapp.
Jag har tid att känna efter … och jag känner … jag känner inte riktigt igen mig själv.

Sommaren är så himla rolig och intensiv, men det är svårt att få till vettiga rutiner, speciellt när det gäller min egen yoga. Avsaknaden av en stabil yogarutin gör att jag känner mig lite “splittrad” för tillfället.

Nu när jag skriver kan jag inte ens minnas när jag senast hade tid och ro att köra en hel 90 minuters yogaklass … och för att vara helt ärlig så är det är säkert över en månad sedan.

Men så är det ibland. Och istället för att bli frustrerad över min brist på rutin, så försöker jag ställa om min hjärna och tänka på möjligheter.

Jag kan inte gå tillbaka i tiden och skriva om träninskalendern, och jag har dessutom haft en helt fantastisk sommar med massa kul, som jag absolut inte vill vara utan. Vad jag däremot KAN göra är att börja om och komma igen!

Jag är bra på att komma igen varje höst :-)

Sommaren är slut är jag redo för fina rutiner igen. Det enklaste sättet är att skriva en plan och hålla sig planen utan att känna efter för mycket. På måndagar är det löpning, på tisdagar är det yoga osv…

Känner du igen dig i något av det jag skriver? Vill du kanske också starta om och komma tillbaka i sköna rutiner?

Jag tycker det vore jättekul om du vill starta om med mig. Jag har platser kvar till 90 minuter yoga varje torsdag kl. kl.18 hela hösten. Tillsammans är vi nybörjare. Det kommer att bli jättebra och du kommer att få massa inspiration och enkla övningar som du kan göra hemma mellan gångerna.

Anmäl dig här! Vi startar den 21 september!Stor kram från sommarjona på väg in i hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.