Hej kära vänner,

Idag vill jag prata om något som är mycket närvarande i mitt liv för tillfället – förändring. Jag har alltid försökt vara medveten och öppen för förändringar, men det betyder inte att det alltid är enkelt. Att vara flexibel och anpassa sig till det okända kan vara utmanande, speciellt när det kolliderar med det trygga och bekanta.

Under min livsresa har jag stött på många perioder där jag känt motstånd mot förändring. Det är helt naturligt att känna sig frustrerad när planer kullkastas och drömmar verkar hamna på paus. Men jag har lärt mig med tiden att hitta sätt att förnya mig och fortsätta att utvecklas, även när livet tar oväntade vändningar.

Ett verktyg som har hjälpt mig mycket är att sätta intentioner istället för att ha förväntningar. Genom att fokusera på mina intentioner håller jag mig motiverad att arbeta mot mina mål samtidigt som jag är medveten om att det finns faktorer utanför min kontroll som kan kräva att jag justerar mina planer.

Nyligen har jag stött på en stor förändring i mitt liv genom att sälja Studio Canalis, vilket har genererat många frågor från er. Jag vill bara att ni ska veta att jag fortsätter att följa min passion för yoga och träning. Min intention är att fortsätta utvecklas och vara tillgänglig för er som vill yoga eller träna med mig.

Tips på en intention för personlig utveckling

En bra intention för personlig utveckling kan vara att “prioritera hälsa”. Detta innebär att fokusera på att ta hand om ditt fysiska och mentala välbefinnande genom regelbunden motion, hälsosam kost, tillräcklig sömn, meditation eller mindfulness för att skapa balans i ditt liv. Denna intention innebär att du aktivt strävar efter att göra val och prioriteringar som främjar din hälsa och ditt välmående.

Hoppas vi ses snart!

Med vänliga hälsningar,

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.