Varmt välkommen till en sommar fylld av yoga, gemenskap och välmående!

Sommaren närmar sig och det är dags att planera! Ingenting är väl bättre än att börja sommar dagen med Brygg Yoga på bryggan vid Handikappbadet i Falsterbokanalen?

Från och med juli yogar vi på bryggan varje måndag, onsdag och fredag klockan 09:00-10:00 och jag lovar att det blir en härlig stund oavsett om solen skiner eller molnen tornar upp sig.

Passen har lite olika fokus. På måndagar fokuserar vi på att bygga upp din stabilitet och styrka för en energifylld start på veckan. Onsdagar är dedikerade åt solhälsningar och flow för att mjuka upp din kropp. Fredagar är det yogaparty – en energifylld och glädjefylld upplevelse som du inte vill missa!

Brygg Yoga passar alla, från nybörjare till elit. Det spelar ingen roll om du är en erfaren eller nybörjare – du är varmt välkommen till den fina gemenskapen. Det enda du behöver ta med dig är en egen yogamatta och kläder efter väder.

Priset för denna unika upplevelse är endast 100 kr per gång, som du enkelt swishar på plats. Inga förhandsbokningar behövs, det är bara att droppa in och låta yogan göra jobbet. Vi ses på bryggan framför den charmiga Lotsvillan. Tillsammans skapar vi en sommar full av skön yoga och harmoni vid havet i Falsterbokanalen. Vi ses snart på bryggan!Jona & Vänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.