Sommaren är här och vår yogautbildning är i full gång! Vi har mycket kvar att ge innan vi tar sommarlov och vi vill gärna passa på att ge dig en stressfri, ljuvlig och njutbar sommar. Därför bjuder vi in dig till ett gratis liveevent på Instagram tillsammans med Jona och vänner! Välkommen att delta måndagen den 17 juni kl. 19:40-20:00. Vi sänder från stranden men du kan delta var som helst så länge du har en telefon och instagram.

Du får detta

  • En mjuk sittande yogaserie som du kan ta med dig hem
  • En skön andningsövning för en stressfri sommar
  • Kort information om sommarens yoga och events

Du deltar så här

Följ yogajona.se på Instagram här för att delta på eventet. Detta är en finfin möjlighet att få en försmak av vad som kommer att hända i sommar. Vill du ha mer yoga i ditt liv? Missa inte detta smakprov på vad som kommer snart!

Namaste! Tack för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.