Fira sommaren med mjuk yoga i Soluppgången!


Sommaren är här för att stanna och vi vill fira att det är 20 år sedan vi hade yoga kl.04:00 här på stranden för första gången. Varmt välkommen att fira vårt 20-årsjubileum med ett magiskt yogaevent i soluppgången! Vi börjar dagen på bästa möjliga sätt – med ljuvlig yoga och meditation följt av te och havsdopp. Stig upp tidigt, se solens första strålar måla havet och upplev ett ögonblick du aldrig kommer att glömma. Detta är en perfekt tid att hitta inre ro och njuta av naturens skönhet.

Praktisk info:

  • Tid: Söndagen den 7 juli kl.04:00-06:00
  • Plats: På stranden ca 200 meter öster om den Vita Bastun på östra piren vid parkeringen Östra Kanalvägen, Höllviken
  • Yoga: Vi börjar med ett mjukt och uppfriskande yogapass, följt av en meditation för att centrera och balansera sinnet.
  • Ta med: Din egen yogamatta eller liggunderlag, varma kläder och en varm dryck för att hålla dig varm under morgontimmarna. En filt kan också vara bra att ha.
  • Ingen föranmälan: Det är bara att komma som du är, ingen föranmälan behövs. Ta med en kompis och njut av denna magiska morgon tillsammans.

Fira tillsammans med andra yogavänner och upplev en stark känsla av gemenskap och samhörighet. Oavsett om du är en erfaren yogautövare eller nybörjare, är du varmt välkommen att delta och uppleva den positiva energin och inspirationen som kommer med soluppgången. Tillsammans njuter vi av denna fantastiska morgon och skapar minnen som varar långt efter att solen har gått upp.

Vi ses där! Namaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.