• Jag heter Jona Dahlqvist och min stora passion är yoga och meditation. Jag vill inspirera till glädje, balans och närvaro i vardagen. Jag bor vid havet i Höllviken med min man Janne. Vi har tre vuxna barn och två hundar. På fritiden tävlar jag i triathlon och har fullföljt 18 Ironman varav 4 världsmästerkap på Hawaii.
 • Jag är internationell yogalärare med över 20 års erfarenhet av yoga och meditation. Jag har studerat klassisk hathayoga, kundaliniyoga, sivanandayoga, vinyasayoga, seasonal yoga, yinyoga, gravidyoga och gjort åtta studieresor till Indien. Jag har specialiserat mig i yoga för idrottsmän med fokus på mental styrketräning. Tidigare arbetade jag som arkitekt och gick min utbildning på Lunds Tekniska Högskola. Jag är författare till böckerna Yoga – när som helst var som helst (2009), Kundaliniyoga Liv (2012) och Yoga, meditation, inspiration (2016).
 • YogaJona Teacher Training är internationellt certifierad att arrangera yogalärarutbildningar. Vi har arrangerat utbildningar i Skåne sedan år 2009. Vi har även utbildningar i Skellefteå och Göteborg.
 • Sedan 2019 har dragit ner på resandet och driver Studio Canalis vid Falsterbokanalen i Höllviken. Här finns en plats för alla som vill utvecklas genom fysisk och mental träning. Man kan yoga, hotyoga, simma, träna mindfulness och swimrun, cykla och springa. Du ser hela utbudet på Studio Canalis hemsida.
 • Om du vill komma i kontakt med mig, skriv gärna din fråga i kommentarsfältet här nedan.

 

RCYT RPYT RYT500

 1. Hej Jona,
  Jag har gått på kundaliniyoga klasser här i Finland ett par år och jag tycker att de passar mig perfekt. Min yogainstruktör tipsade mig om din bok ”kundaliniyoga” jag sökte den på adlibris men där var den slut. Nu undrar jag om det skulle vara möjligt att jag kunde köpa den från dej och få den skickat hit till Finland?

  Mvh Lotta, från Korshom Finland

 2. Hej Jona

  Jag går en kurs i att göra hemsidor och har valt att göra en sida om kundaliniyoga som övningsobjekt. Skulle jag kunna få låna några av dina bilder, tänker särskilt på mudras? (kanske någon annan också). Det är en låst sida som bara jag och läraren kan se, så det är inget som ska ut på öppna webben.

  Vänliga hälsningar
  Marie

  1. Hej Marie och tack för din fråga!

   Jag vill inte att du lånar bilder från min hemsida, då de är köpta av fotografer Ulrika Vendelbo, Romulo Cruz, Max Lawless eller mina privata bilder.

   Vänliga hälsningar

   Jona Dahlqvist

  1. Hej Jacob!

   Så roligt att du är nyfiken på yogalärarutbildningen.

   Nästa utbildning startar den 28 september och vi är på Studio Canalis, Västra Kanalvägen 20, Ljunghusen.
   Vi delar upp betalningen på 8 tillfällen.

   Varma hälsningar

   Jona

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.