Ad Gurey Nameh
Jugad Gurey Nameh
Sat Gurey Nameh
Siri Guru Dev Nameh

*Jag hälsar den ursprungliga visdomen, tidsåldrarnas visdom, den sanna visdomen och den stora osynliga visdomen.

God strålande februarimorgon. Här kommer kundalniyogans näst mest kända mantra inför lilla trippen till jobbet eller vart du nu ska i världen just i dag! Ett mantra för glädje, trygghet och beskydd. Sitt bekvämt med händer i bönemudra framför bröstet. Ta ett djupt andetag in och sjung hela mantrat entonigt på din utandning. Andas in igen och upprepa ytterligare minst två gånger. Du kan samtidigt visualisera en gyllene vägg på din vänstra sida, bakom dig, på din högra sida och framför dig. Visualisera vänster sida när du sjunger första raden, bakom dig när du sjunger  andra raden, osv hela vägen runt. Fler mantran hittar du om du går in på yogajona tv och skrollar ner till meditation. Då får du dessutom höra fina Jessica sjunga vackert krispigt nordiskt. Trevlig resa! Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.