Hola Amigos! Guru Dass är supercool. Solbränd och glad gled han in i Skåne från Chile via Barcelona i går. Han passar fint i vår soffa, trots pingisbordet mitt i vardagsrummet. Han har strängat om och stämt gitarren inför dagen. Det kommer att bli en kanontillställning i Falsterbo. Uppe nu med Portugisiska tuppen och laddar sinnet med grön gröt. Te på gång; yogite med kanel, peppar, ingefära, kardemumma. Ska fylla jättetermosen till lärarutbildningen som börjar 9. Barnen tycker att det luktar jul. Fast nu är ingen vaken, som kan klaga på kryddoften. Varmt välkomna, jag ska njuta, yogisk filosofi  var mitt favoritämne i skolan *:) Det har för övrig varit väldigt mycket te och yoga hela veckan. Här ur fina finska muminmuggar med Anna och måndagsgruppen.

Love

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.