Var är Gurun nu? Jo, i vårt gästhus, och snart är det dags för morgonens försa Chai. Jag bara älskar denna bild. Mat och mys i massor.  Middag med familj och en vis kille. Efter helgens undervisning var det dags att landa från flygturen och återförenas med familjen. Det fick bli Pad Thai på Krua Thai, Möllevångstorget. Lite kul för det satt två Chilenska kvinnor vid bordet bredvid. Guru Dass teaterviskade att han hörde det direkt på dialekten. För övrigt går det bra med underhållningen. I Santiago där han lever bor drygt 7 miljoner människor, så man kan inte direkt konkurrera med livet på Möllan, men det var väldigt spännande att första gången i sitt liv se ”fruset hav”.
 

Helgen var både fantastisk och lärorik, och så där lite småjobbigt ibland som det skall vara, när man blir tvungen att titta på världen från en ny synvinkel och vakna upp på nytt med nya insikter. Som att komma tillbaka efter en djupt tyst meditation och se att det plötsligt blivit vår och tulpanerna slagit ut.

Här sträcker Stella ut i ny fin Chilensk Poncho *:) Nästa helg blir det Da Capo på kundalniyogalärarutbildningen i Göteborg. Hasta, nu drar vi till Köpenhamn, Guru Dass och jag. Bueno! 

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.