Lilla havs fruen söt som socker i går i Köpenhamn, hon verkade vara ovanligt fridfull och njuta massor av den blå dagen och vår visit, precis som vi. Enormt kul att vara turist i sin egen stad. I dag var det blått. Jag älskar tisdagar, då är det alltid yoga-sim- yoga- spring. Bra rytm. Tisdag är teknik tisdag fick jag veta. Det har vi ju haft hela hösten menar Lotta… ja ja, hur som haver, vi körde bl.a 20X25 teknik och sedan några tjugofemmor fart. Krille dök upp och i out of the blue direkt från träningsläger på Lanzarote, och vi hoppas att det håller i sig. Att han dyker i alltså. Ju fler fina fiskar i poolen desto högre moral brukar det heta. Höll nyss yoga för heta idrottsungdomar, och vi pratade lite om sinnet …. Det är jäkligt intressanta grejor; när sinnet är i flow och flyt är man lycklig nämligen. Det snöar i Helsingfors just nu, och isen är back on the beach efter gynnsamma vindar i helgen, men skaren bär fint, jag klagar inte, bara konstaterar. Ingen av mina träningskompisar kände sig på hugget för fotografering 06:30 i morse, så det får bli lite stillbilder och ytterligare ett självporträtt. Känner mig väldigt snygg i turban från Hawaii. Hepp/Jona
  

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.