If one says “red” and there are 50 people listening, it can be expected that there will be 50 reds in their minds. And one can be shure that all these reds will be different. 
-Donald Judd

  

  

  

Söndagen den 21 mars och jag summerar en smått sagolik vecka. Helt sanningsenligt en toppnotering på yogalärarutbildningarna i Skåne och Göteborg. Guru Dass lämnade ingen oberörd.  Jag är mest glad över av att få vara med, lyssnar och lär, och känner mig ibland lite mer som en observatör än som att jag verkligen är med om och arrangerar allt detta. Det är för fantastiskt för att vara sant helt enkelt. Ja, jag börjar fatta nu: Julen varar än till påska!  Nu sova på saken. Kramar och kärlek från Jona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.