Fyra timmar och tio minuter på de skånska vägarna i dag. Plus värmande fika i Anderslöv. Min kärlek till cykeln och vägen är fortfarande intakt. Monotont och ofärgat lugnar sinnet. Det är inte så mycket mer man kan göra än att trampa. Hade dubbel tur under turen. Först fick jag äran att cykla med en blivande Ironman på vårbete. När vi skilts åt i ett vägskäl, fick jag fin eskort av två CK Ringen cyklister. Detta exakt precis när det var lite motigt i hjärnan och motvinden. Fint att under förevändningen att man är lite liten få lägga sig i lä bakom en stor stark rygg. Helgen svischade för övrigt fort förbi. Höjdpunkten var vandring – utsikt på Kullen och lite småprat med självaste Mumin. Janne skrattade ihjäl sig bakom kameran och lät alla i glasbutiken förstå att hans fru var ett finskt mumintroll. Sånt får man bara helt enkelt bjuda på. 

Jona

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.