Apelsin, avokado, blåbär, granatäpple och mandel. Alla råvaror hör till kategorin Super Food. Superantioxidant är lösenordet. Sprang snyggt på denna tallrik i dag. 


Ibland kan det vara svårt att se skogen för det står otroligt många träd i vägen. Då gäller det att trampa vidare, fortsätta leta, vara människa, se framåt, andas, stanna upp, vänta i tillit och inre förvissning om att det förr eller senare löser sig.


Se uppåt. I allt mörker finns ljus och i allt ljus finns mörker. 

Man behöver inte fly flyga till Afrika. Savannen finns här.

Inga tankar alls, långa stunder av total närvaro, bara andning, tills jag måste stanna till, förundras och nypa mig. Blir liten Jona inför allt det vackra; blått hav och blå himmel. Tack för upplysningen, jag lovar att inte ta någonting för givet och fortsätta leva varje dag som om det var min sista.

På det materiella planet uppskattar jag verkligen bra skor! Detta Ironman Hawaiiexemplar har affektionsvärde och funkar fint trots sliten sula. Något har hänt med mitt löpsteg och det beror inte enbart på vårkänslorna. Den logiska förklaringen skulle kunna vara att snön har smält och underlaget blivit lätt. Men jag vet. Av allt marathonmalande säckade jag ihop tillslut, blev trött och fick ett kort, stötigt och effektivt långdistanssteg. Nu har jag fått tillbaka lusten, längden och spännsten. Springer fartlek; lite spontant snabbt, långsamt, snabbare igen, passionerat av glädje till löpning. Tar  i och inser att det är värmebölja i skåne. I morgon blir det T-shirt !

  

Den nästbästa grejen att ha med på löpturen (efter en vän) är hunden. Jacky kan verkligen konsten att vara nu!  Jag var också lite törstig vid det här laget, men började genast  tänka att smältvattnet nog såg lite sumpigt ut. Detta är för övrigt Ljunghusens svar på Turning Torso. Originalet. Arkitekt okänd. Det kommer en låt flygande, helt oväntat från ingenstans, Laid back , mysig reggea, kul, sjunger med, tar några hoppsasteg, pillar med frillan, är tjejig och fånig som bara tjejer kan. Sunshine Kiss. Let the good vibes get a lot stronger. 

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.